One-on-One Coaching

voor leiders die op zoek zijn naar persoonlijke groei, ontwikkeling en verandering voor zichzelf

Weet je nog hoe je als kind compleet onbezorgd door het leven fladderde en alles als één groot avontuur zag?

Onbewust leefde je toen vanuit je hart. Je was de leider van je leven en leefde vanuit jouw authenticiteit. Zonder je aan te passen aan de wensen en verwachtingen van je omgeving. Naarmate we ouder worden, raken we soms verwijderd van die authenticiteit. Je maakt keuzes niet langer op basis van wat je wilt, maar op basis van onze ratio. Je volgde het carrièrepad omdat anderen dat van jou verwachtten.

95% van wie we zijn, onze identiteit, bestaat uit onbewuste gedachten, automatische programma’s, vaste gewoonten, emotionele reacties en aangeleerd gedrag. Deze routines beïnvloeden je mentaal, emotioneel, spiritueel, fysiek, chemisch, biologisch en genetisch. Ze houden je vast in het verleden.
De wereld om je heen voelt oppervlakkig. De gesprekken. De mensen. Je verlangt naar meer verbinding. Meer vervulling. Maar meer doen van wat je al doet, zal niet zorgen voor een volgend niveau van succes en voldoening. Ook kan het lastig zijn om zelf de benodigde stappen te zetten.

Wat als ik je vertel dat je kunt losbreken van die innerlijke kritische stem, die zegt: “Zou je dat nou wel doen?” Jij kunt je leven positief beïnvloeden. Als transformation & mental coach help ik je op ontdekkingstocht te gaan, om nieuwe wegen te verkennen om jouw pad te bewandelen. Uit eigen ervaring weet ik wat een geluk dat je brengt. En ik moedig je aan dat ook te doen.

Je maakt keuzes en leeft – nu nog – vanuit je hoofd, maar hoe zit het met je hart?
Ben je klaar om je hart te volgen?

Zeg eens eerlijk…

 • Hoop je dat je met wat aanpassingen van je werk-privé balans alles wel weer goed komt?
 • Voel je dat je niet eerlijk tegen jezelf bent en verzin je allerlei smoesjes om die leegte, die emotionele gevoelloosheid niet aan te hoeven pakken?
 • Doe je zo ongeveer alles al wat je in zelfhulpboeken gelezen hebt, zoals yoga, smoothies drinken, mediteren en probeer je de hele dag dankbaar voor alles te zijn? Maar waar blijft dat toch die overvloed van geluk waar ze het over hebben? Hoe kom je daar?
 • Je herkent je niet meer in de gesprekken om je heen. Waar is de diepgang? Het interesseert je niet welke tegels iemand in zijn nieuwe badkamer heeft, jij wilt praten over het échte leven!
 • Je wilt je hart achterna, maar je weet niet precies wat het zegt. De honderden stemmen in je hoofd overstemmen het gefluister van je hart.
 • De paar mensen die je in vertrouwen hebt genomen, begrijpen niet waar je je precies druk over maakt. Je hebt toch alles al?
 • De financiële zekerheid die je hebt opgebouwd, voelt als schijnveiligheid. Het voelt wankel en bent ervan overtuigd dat je de afgrond instort.
 • Je voelt dat je de sprong in het diepe wilt nemen, maar vindt het ongelooflijk spannend om de gebaande paden en je comfortzone te verruilen voor een onzekerder bestaan?

Ben jij klaar om de overtuigingen, om dat wat je verteld is en de labels die je hebt geaccepteerd, in twijfel te trekken? Dan ben je klaar om je comfortabel te voelen met het ongemakkelijke. Klaar voor jouw persoonlijke zoektocht naar betekenis.

Je hebt je je hele leven lang geconformeerd aan de verwachtingen van anderen – je ouders, je docenten, je voetbalcoach, je beste vriend, je echtgenoot, je kinderen. Tot je jezelf op een dag afvraagt…

“Hoe zit het met mijn eigen behoeften, verlangens en doelen?”

Als coach leer ik je te luisteren naar je verlangen, zodat haar gefluister eindelijk verstaanbaar wordt. Ik ben er voor je diepgaande gesprekken te voeren. Ik sta voor je klaar om je te helpen inzichten en doorbraken te creëren? Ik laat je zien waar jij de verbinding kunt vinden waar je zo naar verlangt. En laat je zien en moedig je aan om het leven te leiden waar je zo naar verlangt.

Wat als:

 • Je eindelijk stopt met jezelf klein te houden.
 • Je jouw rechtmatige plek inneemt op deze aarde, wetende hoe ongelooflijk en waardig je werkelijk bent.
 • Je wordt je eigen beste vriend en grootste cheerleader, de stem in je hoofd is vriendelijk, motiverend en empowering.
 • Je wordt elke ochtend wakker met helderheid, dankbaarheid en vreugde, wetende dat je een reden hebt om hier te zijn en een doel om te vervullen.
 • Je meer in verbinding bent met jezelf, je lichaam en je hart.
 • Je laat je niet langer tegenhouden door je eigen twijfels en onzekerheden.
 • Je stelt grenzen en voelt je zelfverzekerd als je “nee” zegt.
 • Je een prachtige routine voor jezelf creëert, waarin je je vibratie verhoogt en jezelf op de eerste plek zet, klaar om te genieten van de dag die voor je ligt.
 • Je je emoties beheerst en begrijpt hoe je gevoelens van echt geluk en een diep gevoel van innerlijke vrede kunt creëren.

Ik ben er voor jou om je alle steun, begeleiding en een veilige ruimte te bieden

Als mental & transformation coach help ik je om alle woede, wrok, frustratie, angst en overweldiging los te laten, zodat je kunt evolueren naar wie je werkelijk bent. Ik doe dit door zielscoaching, zodat je het grotere verhaal begrijpt achter wat we zien vanuit ons menselijk perspectief. Ik leer je hulpmiddelen, krachtige tools en strategieën, Emotionally Focused Therapy (EFT), ademtechnieken, hypnose, nap, neurobiologie, hersenwetenschap, mindfulness en meer. Ik coach je om je te ontwikkelen tot de prachtige persoon die jij bedoeld bent te zijn.

Laat me je begeleiden en met liefde en compassie supporten tijdens deze persoonlijke ontwikkelingsreis.

1:1 coaching

De 1:1 coaching sessies zijn specifiek afgestemd op jouw behoeften en helpen je op elk niveau te groeien. Het enige wat je hoeft te doen; is open en eerlijk zijn. Tegenover jezelf. En je volledig inzetten om het werk te doen.

We hebben geleerd om een ongezonde relatie te hebben met onze geest, emoties, lichaam en leven.
Ik maak je bewust van hoe je de shift maakt van je geest naar wat je lijf je in het moment vertelt. Je leert hoe je zelf de sleutel in handen hebt om meer innerlijke rust te ervaren. Om te luisteren en voelen van je hart. Je pakt de touwtjes weer in handen en neemt het leiderschap over jezelf en jouw leven terug. Op het moment dat je dat doet, krijg je richting, focus en helderheid en vastberadenheid. Je gaat inzien dat je alles al hebt wat je nodig hebt. Het zal je innerlijke kracht en je zelfvertrouwen vergroten. En dat is goud waard.

We pakken samen al je diepgewortelde angsten, onzekerheden, overtuigingen aan. Want pas wanneer je niet alleen het symptoom, maar ook de oorzaak aanpakt, kan alles veranderen. Ik bied inzichten en gebruik mijn bewezen methoden om de trauma’s, overtuigingen, houdingen, emoties en ervaringen uit het verleden, die de meest waarschijnlijke onderliggende oorzaken zijn van je huidige problemen, bloot te leggen en op te ruimen.

Ik ben er voor je op een niet-oordelende manier.

Wat kun je verwachten?

Gezien – gehoord – en begrepen worden

Tijdens onze eerste ontmoeting heb je de ruimte om te delen wat er speelt. Daarbij luister ik aandachtig naar je verhaal en hulpvraag. Op basis van jouw behoeften en persoonlijke doelen, kijken we wat er nodig is om jou de beste weg vooruit te bieden.

Wanneer je bepaalde trauma’s uit je verleden met je meedraagt, krijg je uitleg over de impact ervan en bespreken we samen hoe je ze op een liefdevolle manier kunt loslaten.  Je leert te luisteren naar je lichaam en te vertrouwen op de wijsheid ervan, zodat er ruimte ontstaat om de stem van je hart en ziel te horen en te begrijpen.

Als het nodig is wisselen we systematisch tussen de trauma’s uit het verleden die een negatieve invloed hebben op je mentale, emotionele en fysieke welzijn en je tegenhouden in het behalen van succes in je leven.

Je krijgt dus niet alleen 1-op-1 coaching, maar ook een compleet pakket aan persoonlijke ontwikkelingstools om je tijdens je zoektocht naar innerlijke leiderschap bij te staan.

Samen ontdekken we wat jouw emotionele en fysieke triggers zijn en waarom. Vervolgens zullen we de onderliggende oorza(a)k(en) loslaten met behulp van mijn toolkit van coaching- en mindset technieken. We bouwen de interne hulpbronnen opnieuw op, die nodig zijn voor innerlijke veerkracht en een nieuw en vervuld leven.

Vanuit een holistische benadering houd ik rekening met de onderlinge verbondenheid van je geest, lichaam, emoties en leven.  

Alles wat we doen, is afgestemd op jouw individuele behoeften. Samen ruimen we de blokkades op die je ervan weerhouden je goed te voelen in het leven en te krijgen wat je wilt. Ik help je oude beperkende overtuigingen los te laten, mentale structuren te veranderen, helderheid te krijgen, nieuwe kansen te zien. Je vindt de moed en drive om veranderingen door te voeren en je hart te volgen. En ja, dat zal een mix betekenen van lachen, tranen en veel inzichten.

Je krijgt de volledige ondersteuning van Eefke en haar team. Het 1:1 traject bestaat uit persoonlijke coaching gesprekken en die kunnen zowel online via beeldbellen (Zoom) als op locatie plaatsvinden. Het maakt dus niet uit waar je woont.

Over mij

Je bent je er inmiddels bewust van geworden dat je eerst die blokkades, die je op je plek houdt, moet doorbreken, voordat je je grootse successen kunt behalen.

If only you knew HOW…

Tijd om je belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken en je dromen waar te maken.

Met mijn ratio bereikte ik veel en kwam ik ver. Alleen vergat ik gaandeweg om daarbij ook goed te luisteren naar mijn hart en lichaam. Hierdoor hield mijn hoofd, mijn brein, me gevangen in de door mij gecreëerde gouden kooi.

Voor mij een veilige plek: waar ik niet vooruit kwam, maar mezelf verlamde door belemmerende gedachten en patronen. Een plek die ik zelf had gecreëerd, ook al dácht ik van niet.

The issue zit in de tissue. Het probleem is namelijk nooit het probleem zelf. Wat je ervaart, is enkel het gevolg van een dieperliggende oorzaak.

Tijdens het pad dat ik de afgelopen tientallen jaren heb bewandeld en de waardevolle lessen die zowel Oosterse als Westerse teachers me leerden, ervaarde ik: je brein werkt pas vóór je, als jij ook werkt aan je brein! Als ervaren mindset & transformatie coach help ik je te zorgen dat je alles in je systeem verwerkt.