Gratis webinar over de rol van emotie bij het vinden van succes

Leer hoe je van zelf-sabotage tot automatische succespatronen kunt komen

Het is 100% GRATIS!

Reserveer een plek

De volgende webinar is

Maar 100 plaatsen

Essentiële kennis voor iedereen die meer willen bereiken op welk niveau dan ook in het leven, werk en/of je bedrijf.

Wat je leert tijdens deze webinar

Secret 1

Drie principes voor succes

Jouw succes is afhankelijk van drie belangrijke factoren: aandacht, creativiteit en zekerheid. In deze gratis workshop leer je hoe focus en gerichte acties je dichter bij je doel brengen. Daarnaast kom je te weten wat de rol van creativiteit is en hoe zekerheid over wat je wil, leidt tot een permanente intrinsieke motivatie.

Secret 2

Drie succes barrières

Stress, besluiteloosheid en oordelen zijn de grootste struikelblokken op je pad naar succes. In de webinar leer je omgaan met deze negatieve emoties om gezondheidsproblemen en eeuwige twijfels te vermijden. Omarm creativiteit en sta open voor suggesties om deze obstakels te overbruggen.

Secret 3

Je emoties conditioneren

Op een iets praktischere manier zal je leren om je gemoedstoestand op commando te controleren via ademhaling en lichaamshouding. In andere oefeningen maken we emotionele ruimte vrij door overbodig geworden gewoontes en gedachten uit het verleden los te laten.

Wat anderen zeggen

"Training en begeleiding door Coach Eefke is voor mij een levensveranderende ervaring geweest. Eefke helpt me al iets meer dan 6 maanden en in die tijd is mijn leven ten goede veranderd. Voordat ik met mijn training begon, had ik te maken gehad met een zwaar trauma uit het verleden en kon ik mijn spiritualiteit niet definiëren. Eefke hielp me om mezelf uit dat gat te graven en mijn geloof te gronden. Hoewel ik nog veel werk te doen heb, weet ik niet zeker waar ik zou zijn zonder haar begeleiding. Ik merkte positieve veranderingen in alle aspecten van mijn leven; in mijn carrière, familie en relaties, die van een onmogelijke moeilijke plaats naar waar ik nu ben, is bijna droomachtig. Het leven zal nooit perfect zijn en leren met Eefke is niet een soort van magisch geheim dat onmiddellijk alles oplost. Wat deze vorm van coaching biedt, echter, is de mogelijkheid om je ware innerlijke kracht te ontgrendelen. Voor iemand die echt verloren was, zoals ikzelf, is het een zegen geweest. Of je nu komt van een plaats waar je veel werk nodig hebt of gewoon probeert je vaardigheden aan te scherpen in de alledaagse wereld, Eefke kan je helpen".

Alice
Reserveer een plek

Over mij

Mijn naam is Eefke en mijn “NAP Enhancement System” voor het loslaten van trauma, stress en angst wordt door mijn cliënten en collega’s als legendarisch beschouwd. Met NAP laat ik je zien hoe je zowel in het leven als in het bedrijfsleven kunt slagen op manieren die je nooit had kunnen bedenken.

Ik ben de go-to-leraar voor mensen die hun stress, angst en negatieve emoties achter zich willen laten en het leven willen leiden waarvan ze alleen maar hebben gedroomd. Ik werk met bedrijven en individuen die begrijpen dat het in handen nemen van hun lot een haalbare optie is en geen droom.

Mijn kenmerkende systemen zijn gebouwd rond neuro-autonome plasticiteit om trauma, stress, angst enz. snel en gemakkelijk los te laten door de verbinding en stroom tussen lichaam, geest en emoties te herstellen. Ik ben op een missie om de emotionele en fysieke toestand van mijn cliënten te veranderen – door hun geest permanent van schadelijk onkruid te ontdoen aan de hand van NAP-verbeteringssessies.

Ik ben de specialist in het beheersen van de hersenen, het doorbreken van innerlijke beperkingen en het verkrijgen van toegang tot het ware potentieel binnenin.