Wat waren mijn lessen bij monniken
Wat waren mijn lessen na 2 maanden te hebben geleefd in stilte met de boeddhisten.
Ik had al zoveel gelezen maar niks hielp mij de verandering te brengen die ik wilde.
Ik verlangde naar de stilte in mijzelf.
In de tijd ben daar voorbereid om mijn mentale, spirituele en emotionele spieren te ontwikkelen, zodat ik de persoon kon worden die in staat is om mijn reis te volbrengen, mijn Dharma te vervullen, mijn doel te vervullen, mijn bestemming te vervullen.
Kijken we naar iemand als een Mandela. We zeggen vaak, oh, Mandela was zo groot, maar hij ging voor 27 jaar de gevangenis in. We willen allemaal de vruchten, maar velen van ons, we willen niet het werk doen dat het kost. Had Mandela niet naar de gevangenis moeten gaan? Het was de hete shit en de uitdaging van de 27 jaar waar hij diep in zichzelf moest zoeken om de mentale en de spirituele, de emotionele ziele kracht te ontwikkelen, zodat hij het mededogen, de vergeving, de dankbaarheid en de visie om Mandela te worden cultiveren.
Een van de lessen die ik geleerd heb is: Dat we proberen om ons aan te passen en normaal te zijn. Maar wat is normaal anders dan het construct en het concept. Als we probeerden ons aan te passen en normaal te zijn, onderdrukken we onszelf .
Maar durf en erken je grootsheid.  Wie je werkelijk bent. Je bent niet je verhaal. Je bent niet je verleden. Je bent niet je gedachten. Je bent niet je beperking. Er is een oneindig potentieel in je grootheid.
Luister mijn podcast naar de over de grootheid in jezelf en mijn lessens tijdens mijn boedhistische leven

 

Recente posts

De waarheid over verandering van je automatische gedrag

De waarheid over verandering van je automatische gedrag

Het kan moeilijk zijn om ons automatische gedrag te veranderen, vooral als het iets is dat we al lang doen. Ook voor mij, als iemand had voorgedrongen bij de bakker liet ik het altijd gebeuren en zei er niets van. Ik wist dat het mijn beurt was, maar ik wilde geen...

Lees meer