Escape to shape

THE ULTIMATE JOURNEY OF YOUR LIFE
LUXE PRIVÉ RETRAITE VOOR BODY EN MIND
Lees verder

Gratis download: 4 tips om jouw persoonlijke groei te vergroten

EEN INTENSIEVE REIS MET ALS EINDBESTEMMING: JIJ.

BREAKTHROUGH! DE RETRAITE DIE INSPIREERT ÉN CHOQUEERT

Yoga, groene sapjes en (te) vroeg opstaan. Dat is een retraite, toch? Jezelf diep tot rust brengen. Maar ja, wat is er dan veranderd als je thuiskomt? Precies, niks. Je hebt op de pauzebutton gedrukt en vervolgens ga je weer vrolijk fast forward. Daarom zijn mijn retraites nét even anders.

Tijdens een Breakthrough! Retraite ga je 1-op-1 (of in groepsverband) op zoek naar wat jou belemmert om je volledig vrij te voelen. In plaats van je angsten en negatieve overtuigingen uit de weg te gaan, zoek je ze in deze retraite juist op. Ik daag je op allerlei manieren uit om je de confrontatie aan te gaan met jezelf en jou te doen inzien waar je jezelf voortdurend loopt tegen te werken. Dat is soms echt wel even slikken. Maar hé, je gaat toch niet met mij in zee om alles bij het oude te laten? Je wilt toch ook echt dat dingen gaan veranderen?

Je breekt dwars door de conditioneringen heen waar je al je leven lang last van hebt. Je zult diepe transformaties beleven. Spannend? Ja. Maar de beloning is groot: een diep vertrouwen in jezelf dat er altijd zal zijn.

Dit doe je niet alleen. Ik sta naast je en ik ben er voor je, van het begin tot het eind.

Ik neem je mee naar… (land of landen) waar je niet alleen verpletterd zal worden door de schoonheid, maar ook door de krachtige en schitterende persoon die in jou verborgen zit.

Na deze retraite zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn. Je hebt jezelf op het diepste niveau leren kennen en de intense liefde en vreugde die daarmee samengaan, wil je nooit meer kwijt. En dat hoeft ook niet. Je hebt je potentieel omarmd en de wereld ligt aan je voeten. Jij bent er klaar voor. Wat er ook op je pad komt! Jouw leven kan nu echt beginnen…

Waarom op deze manier?

  • Wanneer je niet in je vertrouwde en veilige omgeving bent, komen je angsten en afweermechanismen veel makkelijker omhoog.
  • Doordat je in allerlei situaties in je oude patronen schiet, kunnen we ter plekke aan het werk en ervoor zorgen dat er blijvende verandering komt.
  • In deze setting kun je veel helderder zien en voelen wat er met je gebeurt, hoe jij reageert op verschillende situaties en hoe je zou willen dat je reageert.
  • Ik sta naast je en begeleid jou in het moment naar een nieuwe en andere manier van reageren dan je gewend bent, die jou veel meer gaat opleveren.
  • Je creëert als het ware nieuwe banen in je hersenen en omdat je in real life oefent, kun je daarna in je dagelijks leven veel makkelijker kiezen voor gedrag dat wél voor jou werkt

Deze reis is er één die je nooit meer zult vergeten, omdat dit het begin zal zijn van een totaal nieuwe fase in jouw leven. Een leven waarin je eindelijk gaat doen wat je al zo lang wilt. Dat wil niet zeggen dat je nooit meer bang zult zijn of belemmerende gedachten zult hebben, maar je hebt je eigen ‘gereedschapskist’ met tools in handen gekregen om ermee om te kunnen gaan en een andere weg te kiezen. Jij weet nu wat je wilt en onderbewustzijn jou niet langer meer in de weg zit.

Ga de reis van je leven aan!

Neem dan contact met mij op en ik zal je binnen 48 uur antwoorden.

Dan plannen we een gesprek in waarin je me alles kunt vertellen hoe het nu met je is, waar je naar toe wilt en waar je vastloopt of mee worstelt. Dan kan ik inschatten of een reis op dit moment ook echt waardevol voor je is. Ik help je verder met mijn visie op jouw situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Ik zie je interesse graag tegemoet!

Tijdens dit gesprek ontvang je meer informatie over deze unieke reis , 1- op -1 coaching of in groep retraite.