Ben Baas Over je Eigen Verhaal met de Hulp van een Personal Coach

Wist je dat een Personal coach je kan helpen je ware potentieel te bereiken? Of je nu aanpassingen moet doen in je privé of professionele leven, het veranderen van je mentale benadering van de uitdagingen in het leven, kan een enorm verschil maken.

Je materiële bezittingen zouden geen graadmeter voor je succes of geluk in het leven moeten zijn. Je hebt misschien een geweldige baan, een groot huis en een lieve familie – maar dat betekent niet dat je je potentieel bereikt hebt en je ambities in je leven vervuld hebt.

Geloof je, diep in je hart, dat er meer in het leven is? Ben je bang dat je genoegen hebt genomen met het beeld van een goed leven van iemand anders? Als dat zo is, dan kan persoonlijke coaching door een mindset expert de sleutel zijn tot het ontdekken van je ware potentieel

Eefke Bodt is een Personal coach and mindset specialist die je leven kan transformeren op manieren waarvan je alleen maar kon dromen. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Volg je Eigen Pad met Behulp van Persoonlijke Coaching

Ongeacht wat je al bereikt hebt in het leven, kun je oprecht zeggen dat dit is wat je voor jezelf gehoopt had toen je de volwassen leeftijd bereikte? Leef je je eigen fantasie of die van iemand anders?

Te veel mensen raken afgeleid door wat de samenleving als ‘succes’ en ‘voldoening’ bestempelt. Het krijgen van die grote promotie levert misschien meer geld op, maar is dat wat je echt wilt?

Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt – en daar zit een grote kern van waarheid in.

Maar het veranderen van je leven als je comfortabel leeft en redelijk tevreden bent, is een grote, risicovolle stap. Het betreft een soort van verandering die vaak onhaalbaar lijkt – als een fantasie waar je over nadenkt als je ’s avonds niet kunt slapen.

Misschien heb je al veranderingen proberen te maken. Misschien weet je al precies waar je wilt zijn – maar daar komen vergt een sprong in het diepe. En je weet niet zeker of je de juiste mindset hebt voor zo’n uitdaging.

Zodra je je realiseert dat het je eigen mindset is die je ervan weerhoudt om je ambities te bereiken, wordt het maken van de noodzakelijke veranderingen een beetje makkelijker. En dit is waar een persoonlijke groei ontwikkelcoach bij kan helpen.

Ontdek je eigen potentieel

De sleutel tot je droomleven zit al in je – je hebt alleen hulp nodig om deze te vinden en te gebruiken.

Of je nu worstelt met zelfvertrouwen of alleen een gebrek aan vertrouwen, een beetje persoonlijke coaching door een mindset expert kan het ware potentieel van je geest ontketenen.

Eefke Bodt is a personal coach met een bewezen staat van dienst bij het helpen van mensen met het overwinnen van mentale obstakels in het streven naar een beter leven.

Wij leven in een wereld waarin het beheersen van je eigen gedachtes en emoties een dagelijkse sleur is. Maar een personal coach kan je helpen jou het laatste woord te geven. Eefke Bodt kan je laten zien hoe je boven je levensbeperkende opvattingen en gedachtenproces kunt uitstijgen om echte vrijheid te bereiken. En ze zal dat doen door je de drie ‘C’s’ te geven:

 • Clarity (helderheid)
 • Control
 • Confidence (helderheid)

 

Eefke’s unieke aanpak van de mindset en uitvoering, vraagt drie niveaus van ‘zijn’

 • Spiritualiteit
 • Energie
 • Mind
 • Emoties
 • Fysieke gezondheid

 

Door jou te coachen om deze vijf niveaus onderdeel te laten zijn van je dagelijkse gedachtenproces, kan Eefke je helpen een samenhangende, systematische verandering in je leven te maken.

Maar hoe bereikt deze alom geprezen personal coach zo’n knappe prestatie? Door middel van een cursus met interactieve, online modules die je comfortabel thuis kunt volgen. Elke cursus bestaat uit het volgende:

 • onderwijsprogramma’s
 • Lezingen
 • One-to-one sessions
 • Masterclasses
 • Live coaching

 

Door al deze modules en je staat van ‘zijn’ samen te brengen, kan Eefke je de kracht geven om blijvende veranderingen in je leven door te voeren.

Stel Jezelf Enkele Oprechte Vragen

Kun je permanente veranderingen in je leven stimuleren met de hulp van een mindset coach? Als je antwoord op één van de volgende vragen ‘ja’ is, zul je baat hebben bij het type persoonlijke coaching waarin Eefke Bodt gespecialiseerd is:

 • Heb ik regelmatig last van stress?
 • Snak ik naar innerlijke rust en wil ik vaker in mezelf vertrouwen?
 • Heb ik last van beperkende gedachtes zoals ‘Ik kan dat niet’, ‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘Ik ben het niet waard’ en ‘Wie wacht er op me?’, etc
 • Bereik ik mijn ware potentieel?
 • Waarom bereik ik op bepaald gebied niet wat ik wil?
 • Hoe kan ik op een onderbewust niveau echt veranderen zodat ik met meer vertrouwen en energie kan leven?

 

Herken je jezelf in een van deze vragen? Zo ja, dan kan een ​live personal coach je helpen.

Vertrouw in de Wetenschap van Persoonlijke Coaching

Wist je dat 95% van ons gedrag uit ons onderbewustzijn komt? Maar wat is nou dat onderbewustzijn? Nou, dat is het deel van jou dat de overtuigingen die je ontwikkeld hebt als gevolg van je levenservaringen, opslaat.

Het zijn deze onderbewuste overtuigingen die je potentieel en het geloof in jezelf beperken. Er is ook een kans dat deze overtuigingen de reden zijn voor je zelfdestructieve gedrag dat je tegenhoudt in het leven.

Eefke Bodt legt uit hoe ze je kan bevrijden van deze onderbewuste overtuigingen die het bereiken van je doel beperken:

“Ik maak het mogelijk om rechtstreeks met je onderbewustzijn te communiceren en je overtuigingen te veranderen.

“Je bewustzijn verwerkt ongeveer 40 bits per seconde, terwijl je onderbewustzijn 11 miljard tot vier triljoen bits per seconde verwerkt. Dit betekent dat als je één seconde aan je onderbewuste apparaat werkt, je drie dagen tot drie jaar aan je bewuste niveau zou moeten werken om hetzelfde resultaat te bereiken.

“Stel je eens voor hoeveel werk je hiermee kunt verzetten in een uur! “Je onderbewuste geest beheer

st je leven grotendeels automatisch door vooraf geprogrammeerde overtuigingen en emoties in je leven. Als je obstakels tegenkomt in je leven, dan worden obstakels in je geest geactiveerd. Dus bij het vernieuwen van beperkende overtuigingen en emoties, zul je de obstakels overwinnen die je tegenhouden.”

Believe in Yourself

Laat Eefke Bodt je bevrijden van de onderbewuste overtuigingen die je een gevangene van je eigen geest maken. Haar mindset cursussen betreffen persoonlijke coaching die ontworpen is om je manier van denken te veranderen. Eefke gelooft in jou – het is tijd dat je in jezelf begint te geloven.

 • Je bent niet gebroken
 • Je bent niet beschadigd
 • Er is niks mis met jou

 

In vele opzichten ben je het slachtoffer van het leven dat je geleefd hebt. Je brein is geconditioneerd om te werken in overeenstemming met je onderbewuste overtuigingen die je hebt ontwikkeld sinds je jeugd.

Niet overtuigd? Laat Eefke het proces van mindset coaching uitleggen aan de hand van de ‘Drie C’s Synergie Pyramide’

De ‘Drie C’s Synergie Pyramide’

De drie C’s zijn de fundering van mijn Synergie Pyramide:

 • Helderheid (Clarity)
 • Controle
 • Vertrouwen (Confidence)

 

Je hebt met mijn hulp altijd toegang tot deze drie eigenschappen – ze zitten al in je. Zodra je weet hoe je er toegang tot kunt krijgen, kun je ze gebruiken voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk mijn Synergie Pyramide en je zult zien hoe de drie C’s gekoppeld zijn om persoonlijke groei te versnellen en je onderbewuste overtuigingen aan te passen.

Iedereen weet dat elke driehoek drie kanten heeft, maar wat zijn de drie C’s in mijn Synergie Pyramide?

Controle

Controle is de belangrijkste ‘C’ en het is iets waar bijna iedereen naar verlangt. Ik heb controle onderdeel gemaakt van de basis van mijn Synergie Pyramide omdat het de basis is voor persoonlijke voldoening en succes.

Helderheid (Clarity)

Helderheid is visie; het is alles over jezelf weten wat er te weten valt – goed en slecht. Zodra je controle hebt over je overtuigingen, volgt helderheid.

Vertrouwen (Confidence)

Vertrouwen wordt opgewekt wanneer controle en helderheid samen komen. Dit is het laatste onderdeel van mijn Synergie Driehoek en het is de ‘C’ die je manier van denken voor altijd zal veranderen.

Het bereiken van de Synergie Driehoek in je leven, geeft je een stevige basis van waaruit je kunt groeien en bloeien. En als je controle hebt over je geest, kun je je lichaam ook controleren.

Ik zal je laten zien hoe je de principes van mijn Synergie Driehoek kunt gebruiken om helder te denken wanneer je onrustig, gestresseerd of bezorgd bent. Met mijn persoonlijke coaching zul je je gedachtes kunnen controleren en ophelderen in de meest stressvolle periodes in je leven – wat je het vertrouwen zal geven dat je nodig hebt om te slagen.

Verbeter je Besluitvorming

Recent onderzoek heeft aangetoond dat we tussen de 20.000 en 40.000 gedachtes per dag hebben. Op dagen dat onze geest opvallend actief is, kunnen we wel 80.000 gedachtes hebben. En zelfs op een rustige dag wordt ons brein gedwongen om 12.000 tot 15.000 gedachtes te verwerken.

Dat is een zware werkdruk voor ieders brein!

Met zoveel beslissingen die gemaakt moeten worden, is het cruciaal om helder en gecontroleerd te denken. Als je niet helder denkt, kun je er nooit zeker van zijn of de beslissingen die je neemt, de juiste zijn.

Als je zoveel hebt om over na te denken, dan kunnen je beslissingen inconsequent en onlogisch worden. Maar als je je gedachtes en overtuigingen onder controle kunt houden, kun je de juiste beslissingen op het juiste moment maken.

Dus, controle geeft je helderheid in gedachtes en uiteindelijk betere besluitvorming. Ik kan je verschillende manieren laten zien hoe je deze controle kunt bereiken – één ervan is ademhaling. .

Krijg Controle over je Gedachtes en Beslissingen door Ademhalingstechnieken

Eén van mijn meest gekoesterde mentors leerde me enkele versnellingstechnieken die op een eenvoudige manier mijn leven veranderden. En ik heb gezien hoe deze ademhalingstechnieken het leven van mensen veranderden en ze de kracht gaven anderen te helpen.

Ik heb met eerstehulpverleners en reddingswerkers gewerkt om hun ademhaling te verbeteren. De veranderingen die ik in gang heb gezet, hebben deze mensen geholpen om te gaan het meest stressvolle en uitdagende werk ter wereld.

Als je je ademhaling verandert, verander je je leven.

Ik zal samen met je werken aan een routekaart naar een beter leven. Naast de ademhalingstechnieken, zal ik je leren hoe je moet focussen op de drie C’s. Aan het einde van mijn cursussen zul je de volgende mijlpalen bereikt hebben:

 

 • Het vermogen om helder te denken – en op die basis beslissingen te nemen
 • Het vertrouwen in je besluitvorming en overtuigingen dat je nodig hebt om je ware potentieel te bereiken
 • Het vertrouwen om vooruit te gaan in het leven
 • Het vermogen om onder spanning je gedachtes te controleren
 • Het vertrouwen om actie te ondernemen wanneer het het hardst nodig is

Begrijp Waarom je de Beslissingen Neemt die je Neemt

Dr. Ellen Langer, een onderzoek deskundige aan de Harvard Universiteit, onderzocht waarom en hoe we beslissingen nemen in stressvolle situaties. Ze ontdekte dat deze beslissingen beïnvloed worden door twee dingen:

 •  Wat onze ouders of gezagsdragers zouden doen
 • Wat de samenleving van ons verwacht dat we doen

 

Het maken van beslissingen in stressvolle situaties gebaseerd op deze twee factoren, is niet altijd de beste optie. Je doet niet wat goed voor jou is – je laat toe dat de overtuigingen van anderen je levenspad bepalen. En dat kan je op een pad brengen dat je nooit wilde volgen.

Ik ben een mindset coach die je kan leren hoe je helderheid en controle over je gedachtes en beslissingen kunt krijgen. En wanneer ik dat bereikt heb, zul jij het vertrouwen hebben dat je nodig hebt om je eigen levensverhaal te creëren. En vertrouwen leidt tot zekerheid.

Als je de drie C’s op een rijtje hebt, kun je met zekerheid besluiten wat het beste voor jou is. Je kunt je persoonlijke en professionele beslissingen met vertrouwen maken.

Maar wat betekent dat in het dagelijkse leven? Dit is waar het echt interessant wordt. Je leven leven met vernieuwde controle en vertrouwen, geeft je flexibiliteit. En het is deze flexibiliteit die zorgt dat je:

 • Je aan kunt passen aan veranderende omstandigheden
 • Nieuwe en opkomende uitdagingen kunt overwinnen
 • Je weg door de uitdagingen en obstakels van het leven kunt manoeuvreren
 • Jezelf kunt pushen en je grenzen kunt testen

 

Maar er is meer! Zodra je helderheid, vertrouwen, controle en flexibiliteit hebt, zul je inspiratie opdoen. De drie C’s, samen met flexibiliteit, worden de bron van inspiratie die je nodig hebt om jezelf verder en harder te pushen. Opeens ben je gemotiveerd om de nodige veranderingen in je leven te maken.

Inspiratie is de Sleutel tot Zelfontplooiing

Veel mensen hebben het over motivatie als de sleutel tot het veranderen en bereiken van doelen. Voor mij is inspiratie veel belangrijker omdat inspiratie van binnenuit komt. Het is de intrinsieke drive die oneindig zelfvoorzienend is.

Als je inspiratie hebt, maak je de keuzes die goed zijn voor jou – en niet andere mensen of de samenleving in het algemeen. Je kunt flexibel handelen en inspelen op veranderende omstandigheden. Je zult waarschijnlijk een duidelijker idee hebben van het gewenste resultaat, wat weer leidt tot helderheid en vertrouwen.

Er zullen momenten zijn dat je het verkeerde pad kiest. En dat is niet erg omdat je voor de helderheid en het vertrouwen altijd een beroep zult kunnen doen op je innerlijk opgeslagen inspiratie, om van richting te veranderen en te leren van je fouten.

Haal Inspiratie uit Anderen die Zochten naar Verandering

Inspiratie is een krachtige menselijke emotie. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken voor voorbeelden van hoe inspiratie wereldwijd tot verandering kan leiden.

Gandhi bijvoorbeeld. Zijn inspiratie was een India, vrij van het kwaad van kolonialisme. Nelson Mandela werd geïnspireerd door de visie van een vrij Zuid-Afrika, met gelijkheid voor allen verankerd in de wet. Beide mannen bereikten kolossale, historische verandering voor miljoenen mensen. Simpel gezegd, ze veranderden de wereld.

Jij kunt ook zulke prestaties leveren. Ze hoeven niet zo spectaculair te zijn, maar voor jou kunnen ze net zo levens veranderend zijn.

Je moet je niet schuldig voelen voor de programmering die je al die jaren tegen heeft gehouden. Je onderbewuste overtuigingen zijn je ‘gegeven’ als kind. Je was een spons voor informatie, maar al die informatie kwam van andere mensen – en de samenleving.

Een spons zijn als kind, is een geweldig iets; het is hoe je leert. En gedurende je jeugd ben je een spons die schoon is en goed werkt. Maar dan ga je de afwas doen. In het begin zijn de veranderingen klein… bijna niet waar te nemen. Maar zodra je de afwas vaak gedaan hebt, door de maanden en jaren heen, zul je er een beetje versleten en oud uit gaan zien.

Jij bent momenteel diezelfde spons. Je hebt jarenlang de afwas gedaan en nu ben je versleten en verschoten. Maar je neemt nog steeds ideeën, overtuigingen en gebruiken over van anderen. En ook al worden deze ideeën gedeeld met de beste bedoelingen, je interpreteert ze niet op de juiste manier.

Je bent een spons voor de ideeën en overtuigingen van anderen. En het is tijd om de controle over te nemen. Door je geest te zuiveren van de overtuigingen en ideologieën van anderen, kun je controle krijgen over je eigen geest en lichaam. Je zult uiteindelijk voelen dat de stress en onrust vermindert. In de loop van de tijd zullen je vertrouwen en helderheid beginnen te groeien – en dan zul je beslissingen gaan nemen die juist zijn voor JOU.

Ik Heb Zelf Ervaring met Verandering

Ik ben mindset coach geworden door mijn eigen ervaringen. Ik heb enkele vreselijke periodes in mijn leven meegemaakt. En ik heb enkele slechte beslissingen genomen. Dus, als je mij vraagt om persoonlijke coaching, dan doe je dat in de wetenschap dat ik een soortgelijke reis heb gemaakt.

Ik ben niet anders. Ik heb de principes van mijn Synergie Pyramide omarmd. Ik heb de drie C’s onder de knie en ik ben het levende bewijs dat ze levens kunnen veranderen. Gebruik mijn levensverhaal voor je persoonlijke reis naar een nieuw leven.

Ik mag dan wel mindset coach zijn voor persoonlijke groei, ik geloof wel dat “mind flow” belangrijker is dan mindset. Je moet je gedachtenproces nooit grenzen of regels opleggen omdat dit beperkingen kan geven in je besluitvorming.

De beroemde filmster en vechtsporter Bruce Lee sprak uitvoerig over de principes van mind flow. Hij zei dat het flexibel houden van je geest, helpt bij het je aanpassen aan de altijd veranderende omstandigheden – zowel met je geest als je lichaam.

Bruce lee geloofde dat zelfbeheersing uit helderheid en vertrouwen komt. En als je een interne opslag hebt van deze eigenschappen, dan kun je de zekerheid, flexibiliteit en inspiratie krijgen om je wildste dromen te realiseren.

Kortom, Bruce Lee had het over de drie C’s in mijn Synergie Pyramide. Als je deze principes omarmt, stop je met je zorgen te maken over wat er fout kan gaan en hou je je ogen op de prijs. Je enige focus ligt op de beslissingen en acties die je gaat (onder)nemen die je naar het volgende niveau brengen.

Een Laatste Overweging…

Je hebt een relatie met jezelf.

Als je gebrek hebt aan controle, helderheid en vertrouwen, kun je die relatie nooit volledig ontdekken. En als je jezelf niet begrijpt of je ware zelf niet projecteert, hoe kun je dan ooit verwachten succesvolle relaties met anderen te creëren.

Ben baas over je eigen verhaal. Jij bent de schrijver en waar het verhaal eindigt, ligt helemaal aan jou. Ben geen onderwerp in je eigen verhaal, ben in plaats daarvan de baas.

Neem de eerste stap naar het begrijpen van wie je bent en waar je wilt zijn. Book a clarity call met personal coach Eefke Bodt vandaag