Selecteer een pagina

Hi, ik ben Eefke Bodt

The Mental Coach

Als mental & transformatie coach help ik mensen die het contact met hun ware zelf kwijt zijn.

Er is een disbalans tussen hoe de buitenwereld hen ziet en hoe ze zich voelen.

Wellicht herken jij dat ook.

Je hebt geen idee meer wat je echt wilt in je leven. En als je het wél weet, lukt het je niet om dat voor elkaar te krijgen.

Terwijl anderen het ene na het andere succes boeken, zit jij vast in een vicieuze cirkel waarin al je plannen lijken te mislukken.

Stop met het geluk buiten jezelf te zoeken

Als je ergens in je leven vastloopt, heeft dit vaak te maken met onbewuste patronen. Innerlijke blokkades, negatieve overtuigingen en kritische gedachten, opgelegd door familie, school, de maatschappij die je voor waarheid hebt aangenomen. Ze zitten diep geworteld in je systeem.

Tegelijkertijd proberen we onze problemen op te lossen in het bewuste. Vanuit ratio. Maar dat is precies de plek waar het niet lukt. Want 95% van ons gedrag is automatisch, onbewust gedrag.

Je zult je onderbewustzijn moeten aanspreken en herprogrammeren. Dat is de plek waar je diep ingesleten patronen zitten. Je twijfels. Je angst.

Wanneer je dat gaat herkennen, kun je losbreken van die blokkades. En kun je je concentreren op wat belangrijk is voor jou.

De oplossing zit ín jou.

Zodra je jouw perspectief shift en deep down verandert wat je denkt en voelt, pak je de controle over je leven.

Met behulp van transformationele coaching, hypnotherapie, adem- en energiewerk reik ik jou als mental & transformatie coach de tools aan om jezelf en anderen beter te begrijpen.

Je leert hoe je positieve veranderingen in je leven brengt en je eigen pad bewandelt. Waardoor je meer plezier, geluk, succes en voldoening in je leven ervaart.

Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.

Hoe mijn reis begon

Samen met mijn zus groeide ik op in een liefdevol gezin, met ouders die een familiebedrijf runden. Mijn zus was de hoogvlieger. Ik was een gevoelig meisje en had het moeilijk op school.

Hoewel het toen nog niet zo genoemd werd, bleek ik dyslectisch te zijn, waardoor docenten me als dom bestempelden. Mijn zelfvertrouwen brak. Als hoogsensitief persoon (HSP) probeerde ik mezelf aan te passen. En deed alles om aan de verwachtingen van de buitenwereld te voldoen.

Wat me natuurlijk niet lukte. Sterker nog: ik ging geloven dat ik niets kon.
Vastbesloten om mezelf te bewijzen, volgde ik een HBO-studie en MBA. Nadat mijn moeder overleed, stortte ik me volledig op mijn werk om het verdriet te verzachten. Over gevoelens en emoties werd niet gesproken.

Al dat harde werk leverde een promotie op en voor de buitenwereld had ik het perfect voor elkaar. Een topbaan als manager bij een grote corporate met een riant salaris. Een droomhuis. Een dure auto voor de deur. Een rijk sociaal leven… Alles om me succesvol en gelukkig te voelen.

Maar onder de oppervlakte was de werkelijkheid totaal anders. Niemand zag mijn voortdurende gevoel van tekortschieten, van niet-goed-genoeg zijn. Mijn lichaam was op en ik ervaarde een leegte in mijn hart.
En toen ik kort voor mijn 40ste levensjaar, mijn vader, mijn zus, als die goedbetaalde job verloor, viel ik in een diep, zwart gat.
Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde.

Het roer moest radicaal om

Op zoek naar antwoorden stapte ik op het vliegtuig naar Azië. Zonder plan, bezocht ik kloosters, retraites en spirituele leermeesters.
Ik belandde in een Tibetaans klooster, waar ik met het ritme van de monniken meedraaide. Slapen, mediteren, eten, werken, mediteren…

In de stilte kwam ik mezelf keihard tegen en leerde waardevolle lessen. Over overgave, acceptatie en mezelf. Als je eenmaal begrijpt dat je gedachten slechts gedachten zijn en niet de werkelijkheid, kun je je leven veranderen.

In 2015 overleefde ik op het nippertje een ernstig scooterongeluk in Vietnam. Nadat ik uit het ziekenhuis was ontslagen, huurde ik een klein appartement om te herstellen. Zonder familie of vrienden. Met de hectiek van de stad om me heen. Sirenes, mensen, muziek. En terwijl ik op een nacht wakker lag, kwam er plots een enorme rust over me.

Ik besloot me over te geven aan de situatie en te vertrouwen dat het leven voor me zorgde.
In de maanden van mijn herstel zette ik alle principes, technieken en kennis in die ik in de 8 jaar ervoor had opgedaan. Ik schreef mijn eigen script.

Vastbesloten me niet langer tegen te laten houden door wat anderen van me verwachtten. Te stoppen mezelf klein te houden en me niet-goed-genoeg te voelen. En dit heeft mijn leven volledig getransformeerd.

De wereld heeft je nodig

Ik realiseerde me dat ik een gouden formule in handen had om ook andere mensen te helpen zichzelf te bevrijden van hun zelfopgelegde beperkingen. 

De afgelopen 10 jaar heb ik in mijn praktijk als mental & transformatiecoach door middel van 1:1 coaching en leiderschapstrainingen duizenden mensen gecoacht. Ik liet ze inzien dat ze niets anders hoeven te worden dan ze nu al zijn.

Het vertrouwen, jouw kracht en het gevoel van zingeving en voldoening zijn heel dichtbij – de sleutel naar je geluk zit in jezelf.

De reis is naar jouw hoogste potentieel is confronterend, uitdagend en vereist je volledige toewijding. Maar de resultaten zijn het méér dan waard. 

De wereld heeft het nodig dat je de regie in eigen handen pakt en het leven leid waarvoor je bedoeld bent. 

Ik laat je zien hoe je boven jezelf en je beperkende overtuigingen uitstijgt. Hoe je jouw eigen vrijheid en geluk creëert, door een mindset van controle, helderheid en vertrouwen te ontwikkelen.

Kiezen voor een erkende coach

Iedereen kan zichzelf coach noemen. Je hebt geen licentie of certificering nodig om een ​​coaching praktijk te starten.

Als coach heb je méér nodig dan je persoonlijke ervaring, perspectief en ideeën. Deze levenslessen zijn van cruciaal belang. Door professionele training leer je ook de skills en vaardigheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling op de juiste manier toe te passen.

Het maakt me doortastend en creatief in mijn aanpak en heeft me geleerd mijn coaching op maat aan te passen aan jou.

Ik zet je AAN, zodat jij de stappen gaat zetten om resultaat te bereiken.

Ik ben gecertificeerd als mentalcoach en transformatiecoach en aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en The International Coach Federation (ICF). Daarnaast volgde ik de internationaal erkende NLP training (neuro linguïstisch programmeren) Master Practitioner en mag ik mezelf Hypnotherapeut, Motivatiecoach, Leiderschapscoach noemen en coach op het gebied van sociale en emotionele intelligentie.

Ben jij klaar om te floreren?

Dan ben ik er voor je om je op jouw pad te ondersteunen en positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Om je te helpen je blijvend vitaal, waardig en gelukkig te voelen. Ik bundelde al mijn expertise en kennis van de afgelopen jaren in de Full Potential Academy. Duizenden mensen, ondernemers en professionals namen al deel.

Het is dé plek waar je op jouw eigen tempo leert hoe je jou interne blokkades overwint. Hoe je je denken en voelen grondig verandert en jezelf opnieuw uitvindt om het beste uit jezelf te halen.

  • 27 video- en audiolessen
  • 18 begeleide meditaties en visualisaties
  • 3x live Q&A sessies