HI, IK BEN EEFKE

Ik help individuen hun eigen pad te vinden en te smeden. Om het volledige potentieel te bereiken en het leven te leiden dat ze willen
Lees verder

Gratis download: 4 tips om jouw persoonlijke groei te vergroten

Herken je dit? Voelen dat je er klaar voor bent om een enorme sprong in je bewustzijn te maken en je leven ingrijpend te veranderen, maar het niet voor elkaar kan krijgen om dat ook echt te doen.

Wát je ook doet, je lijkt niet vooruit te komen. Je ziet anderen om je heen hun doel bereiken, maar jij niet. Jij zit vast in een constante lus van plannen, visualiseren en ontwikkelen – maar weet niks te bereiken…

Ik weet hoe dat is. Toen ik begin 20 was verloor ik plotseling mijn moeder. Op mijn 38e jaar overleden in korte tijd mijn vader en mijn enige zus. Toen ik daarbij ook nog eens ontslagen werd, viel ik in een zwart gat. Ik kon niet meer aan verwachtingen van buitenaf voldoen. Ik wilde ontdekken wie ik was en wat ik echt wilde.

Ik vertrok naar Azië, in de hoop de kracht en wijsheid in mezelf te vinden om het leven te leiden dat bij me paste. Een leven vol magie, speelsheid en oneindige mogelijkheden. Ik ben daarom helemaal back-to-basic het klooster in gegaan in Tibet. Reken maar dat dat heftig was! Vervolgens heb ik 8 jaar lang opleidingen gevolgd bij de beste trainers over de hele wereld. En eindelijk lukte het om mezelf te bevrijden van de boeien die me zo lang hadden weerhouden om me volledig vrij te voelen.

Het waren niet alleen de leraren die me verder hielpen. Het was ook het leven zelf. In Azië raakte ik betrokken bij een ernstig scooterongeluk. Ik lag volledig in de kreukels. Alleen, in een vreemd land. Dan ben je compleet op jezelf aangewezen. Gek genoeg daalde er toen een enorme rust over me heen. Mijn laatste muur werd weggeblazen. Ik leerde vertrouwen op de kalme onderstroom van het leven. De stroom die voor je zorgt, wat er ook gebeurt.

Dat vertrouwen en die kracht zijn dus eigenlijk heel dichtbij. En het heerlijke is, je hoeft er niets voor te doen, niets anders te worden dan wat je nu al bent. Dit gevoel van vrijheid is zo onbeschrijfelijk, zo lekker, daarom ben ik mijn praktijk als transformatiecoach gestart. Want zodra je dit cadeau hebt uitgepakt, wil je niet anders dan het doorgeven. Op mijn eigenwijze, speelse en down-to-earth manier, ben ik dat gaan doen.

Ik wist dat ik hulp nodig had om de juiste richting te vinden en mijn levenslust terug te krijgen. Veel dingen in mijn leven had ik goed gedaan, maar een aantal behoorlijk confronterende en uitdagende tegenslagen, zowel extern als intern, deden me twijfelen aan mijn eigenwaarde. Ik was altijd moe en zat vast in een vicieuze cirkel. Mentaal en lichamelijk had ik het ontzettend zwaar, maar ik wist dat ik tot zoveel meer in staat was. Toen vond ik Eefke. Ze hielp me de weg te vinden naar helderheid en naar het bereiken van mijn doelen. Ik weet dat ik veel goede antwoorden al in me had, maar ik had de hulp van Eefke nodig om de weg te ontcijferen en te decoderen. Ik ben nu onderweg, heb een nieuwe baan gevonden en de motivatie om actiever te zijn en gezond te eten. Tot nu toe ben ik 11 kg afgevallen en terwijl ik naar mijn grote doelen toewerk, vier ik onderweg de kleine overwinningen. Het belangrijkste is dat ik nu vanbuiten en vanbinnen echt gelukkig ben. Ik ben gemotiveerd en positief en mijn gezinsleven is zo veel meer ontspannen en plezieriger geworden. Eefke, bedankt voor alle hulp en jouw geweldige adviezen. Mijn pad ziet er rooskleurig uit en is vol avonturen.”- Dan Johnson – Freelance Journalist – USA

Als je mij goed kent, dan weet je dat ik:

 • het heerlijk vind om mensen om me heen te hebben en veel te lachen
 • een enorme ‘bullshitradar’ heb
 • best wel een beetje raar ben
 • ontzettend kan genieten van van een goed glas wijn bij de open haard
 • het heerlijk vind om lange zeiltochten te maken in de Caraïben
 • ik een weeshuis heb in Azië – Vietnam

Verander je perspectief en alles verandert.

Geen idee hoe? Neem contact met me op. Dan kijk ik met je mee in een gratis focusgesprek van 30 minuten om te ontdekken wat jouw grootste blokkade is en welke stap jou gaat helpen om uit de frustratie en in de vrijheid te stappen.

Ik ben aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council  (EMCC) en The International Coach Federation (ICF).

Vanuit een enorme interesse en om mij zo goed mogelijk te scholen, heb ik veel certificaten en kwalificaties behaald. Je vindt ze hier op een rijtje:

Gekwalificeerd, accreditatie en erkend door:

 • Motivational Coach – INEMLA
 • Social and Emotional Intelligence Coach
 • Life Coach – ICF PCC
 • NLP Master Practitioner – ABNLP
 • Master Timeline Practitioner – ABNLP
 • Master NLP Coach – ABNLP
 • Hypnotherapy Diploma – PHPA
 • Master Conversationalist Hypnotist – IAPCH
 • Conversational Hypnotherapist – IAPCH
 • Master Hypnotherapist – ABH
 • Sports Hypnotherapy – HMI

KLIK OP DE BUTTON EN BOEK JOUW GRATIS FOCUS SESSIE

Binnen 30 minuten weet jij hoe je verder kunt

JA GRAAG!