Stijg boven jezelf en je omstandigheden uit en creëer het leven waar je naar verlangt
Mijn intentie is dat je begrijpt wie je bent en je verhaal gaat herschrijven. Alles wat je nodig hebt, zit al ín je. Wanneer je anders gaat denken, ga je je ook anders voelen. Je ziet en benut je volledige potentie. Je haalt de beste versie van jezelf tevoorschijn. De persoon die de wereld nodig heeft, de leider die je bedoeld bent te zijn.
Change your behaviour to get temporary results,
Change your thinking to get permanent results.

Het lijkt alsof jouw leven voor de wind gaat. Je komt krachtig en zelfverzekerd over, wordt door je omgeving gezien als een succesvol persoon en iemand die zelden echte problemen lijkt te hebben…

Waarschijnlijk ben je heel bedreven in het wegstoppen van wat er werkelijk in je hoofd omgaat.

Maar onder die succesvolle buitenkant, worstel je met onzekerheden en twijfels. Je voelt je leeg, rusteloos, bent bang alles te verliezen of niet goed genoeg te zijn. Je bent degene die altijd anderen helpt en voorop stelt, vaak ten koste van je eigen behoeften en verlangens.

Dit zorgt ervoor dat je stagneert en het gevoel hebt dat je vastloopt. In je werk of in je leven. Als je hier bent gekomen en je in deze omschrijving herkent, voel je je waarschijnlijk klaar om deze cyclus te doorbreken. Maar hoe?

Of je nu op zoek bent naar manieren om je gezondheid te verbeteren, je bedrijf te laten groeien, of je levensgeluk wilt vergroten, blijvend resultaat hangt af van ‘je zijn’ en je vermogen om
consequent stappen in de goede richting te nemen.

Het verschil tussen de dromers, de doeners en degenen die succes, rust, vertrouwen en voldoening ervaren, is een verschil in mindset.

Je gedachtenpatroon hield je tot nu toe vast in het verleden of wil juist de controle houden over de toekomst. Terwijl accepteren en comfortabel zijn met wat er nu is, dé manier is om kalmte, geluk en voldoening te kunnen voelen.

Als coach help ik je jouw onbewuste patronen die je hebben tegengehouden te herkennen, zodat je deze voorgoed kunt doorbreken. Ben jij klaar om jezelf op de eerste plek te zetten, om in actie te komen en de transformatie te creëren die je verdient? Met behulp van bewezen technieken, visualisaties, meditaties, ademhalingsoefeningen en hypnose veranderen we hoe je werkelijk over jezelf denkt en wat er allemaal voor jou mogelijk is. We maken een uitvoerbaar plan dat je aanmoedigt het beste uit jezelf en je leven te halen.

Succesverhalen van tevreden cliënten

Hey, I am Eefke Bodt

Uit ervaring weet ik dat de reis van je hoofd naar je hart geen gemakkelijke reis is. Een paar jaar geleden was ik waar jij nu bent. Ik volgde het pad waarvan ik dacht dat het de bedoeling was. Ik behaalde extern succes, maar blijvend geluk en innerlijke vrede ontbraken. Jarenlang probeerde ik mezelf in te passen in de verwachtingen van anderen.

Na een succesvolle carrière in de corporate wereld, raakte ik zowel op werk- als op persoonlijk vlak in korte tijd alles kwijt. Op dat dieptepunt besloot ik dat het tijd was om mijn emotionele bagage definitief los te laten en mijn leven drastisch te veranderen. Dat besluit bracht me op een pad van persoonlijke groei. Ik leerde vrede sluiten met het verleden en wakkerde m’n innerlijke levensvuur aan om te kunnen zijn wie ik écht ben en te kunnen doen wat ik echt wil. Dat wil niet zeggen dat ik uitgeleerd ben, maar wel dat ik de tools in handen heb om beter met bepaalde triggers of negatieve emoties om te gaan.

Er zullen altijd personen en situaties op je pad die anders zijn dan je gewenst had, waar je mee te dealen hebt. We denken en gedragen ons zoals we zijn ‘geprogrammeerd’ (geconditioneerd). Maar wanneer je vanuit je hart kijkt, verander je je perspectief. Het leven overkomt je niet langer. Je laat je niet langer leiden door verwachtingen die je jezelf oplegt, maar vaart je eigen koers. Jij bepaalt hoe je mensen en situaties binnen laat, hoe je ermee omgaat. Dat betekent niet dat je altijd sterk moet zijn. Juist niet. In mijn beleving is het zoveel mooier, zoveel krachtiger om vanuit empathie, vriendelijkheid en liefde te denken en te handelen.

In mijn hoofd moet ik me een weg banen door de verwachtingen die ik van mezelf heb, mijn ego, mijn oordeel en kritiek, mijn negatieve denken, de gedachten of ik mijn werk wel goed genoeg doe. Zodra ik uit mijn denken in mijn hart zak, ontstaat er rust, focus, helderheid en voldoening. En dat gun ik iedereen.

Ik ben Eefke Bodt, een geaccrediteerde coach en mijn werk is gebaseerd op een breed palet aan praktische, wetenschappelijk bewezen technieken. Daarnaast werk ik ook met energie en spirituele tools, waardoor we een mooie mix hebben om in te zetten om jou de beste begeleiding te garanderen.

Als coach ben ik iemand die bloedeerlijk is. Mensen die ik eerder heb gecoacht, omschrijven me als een gemoedelijk en warm persoon. Ik luister naar je, sta voor je klaar, maar vraag ook iets van jou. De bereidheid om voor verandering en resultaat te gaan. Alles begint bij jou. Je overtuigingen, gedachten, woorden en acties creëren je realiteit. Je bent de verteller, de hoofdrolspeler en de waarnemer van jouw verhaal. Wanneer je je verhaal verandert, verander je je leven. Ik kan niet wachten om je te helpen je eigen codes te kraken en eindelijk te genieten van wie je bent.

Laten we samenwerken

Je leert hoe je je:
  • Bewust wordt van je energie (mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek) en hoe je energie jouw leven en dat van anderen kan beïnvloeden.
  • Je leven kunt leven vanuit een gevoel van kalmte, helderheid en vastberadenheid, geleid door vertrouwen en je intuïtie.
  • Gedachten en overtuigingen ombuigt van beperkend naar versterkend.
  • In elke situatie de lessen en kansen kunt zien.
  • Leven van binnenuit verandert.

Manieren om samen te werken

Eén-op-één coaching

We hebben allemaal onze eigen issues. De 1:1 coaching sessies zijn specifiek afgestemd op jouw behoeften en helpen je op elk niveau te groeien. Ik help je om je te focussen op de issues die bij jou spelen. En ik steun je om je te ontwikkelen tot de prachtige persoon die jij bedoeld bent te zijn.

Full Potential Academy

Deze online academy om gericht de stappen te zetten en het leven te leiden waar je nu nog van droomt. Vol waanzinnige videolessen, audiotracks, ademhalingstechnieken, werkboeken om jezelf te programmeren en klaar te maken voor een vervuld leven.

Leiderschapstraining

In de wereld van vandaag hebben we, meer dan ooit, authentieke leiders nodig. Mensen die anderen inspireren en ondersteunen in hun groei. Leiderschap vanuit je hart. Want, echte verandering begint van binnenuit. Ben jij klaar voor transformationeel leiderschap?

Online shop

In de shop vind je (geleide) meditaties, visualisaties en ademhalingsoefeningen. Om te ontspannen, blokkades los te laten en lekkerder in je vel te zitten.
En schrijf je nu vrijblijvend in op de wachtlijst voor mijn allereerste boek over …. en ontvang als eerste de pre-order deal.

Lees. Kijk. Luister.

Life changing inzichten en adviezen van mental coach Eefke Bodt voor meer focus, helderheid en rust in je hoofd.

De waarheid over verandering van je automatische gedrag

De waarheid over verandering van je automatische gedrag

Het kan moeilijk zijn om ons automatische gedrag te veranderen, vooral als het iets is dat we al lang doen. Ook voor mij, als iemand had voorgedrongen bij de bakker liet ik het altijd gebeuren en zei er niets van. Ik wist dat het mijn beurt was, maar ik wilde geen...

Lees meer
Let’s make things happen
“Amazing! I never could have imagined that miracles exist! That in just a few sessions I could have a better self image and also find my passion in life.

Brain, Plant manager 

Door mijn gegevens in te dienen, ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen