STOP met doen wat je niet gelukkig maakt

Mental coach Eefke Bodt zorgt ervoor dat jij meer tijd en energie krijgt om te doen wat je echt wilt. Groei van stress naar rust en van twijfel naar vertrouwen. Jij. Kan. Dit.

Mental coach & transformation coach voor meer rust in je kop

Videotraining waarin mental coach & transformation coach Eefke Bodt je leert hoe je met een ontspannen mind (alles!) bereikt wat je wilt. Nu zie je dat nog niet, maar het kan echt. Je hoeft alleen maar te stoppen met quick fixes (die gebruikt iedereen en je ziet zelf dat het niet helpt).

Succesverhalen van tevreden cliënten

Maria

Mijn zakelijk succes was geblokkeerd, ik voelde me verloren.

Ik probeerde een zakelijk platform op te zetten, ondanks dat ik me verloren voelde en mijn zakelijke succes geblokkeerd was op dat moment.

Eefke gaf me inzicht en liet me beter begrijpen wat er daadwerkelijk aan de hand was, zij creëerde een doorbraak.

Haar verbinding met de hersenen en haar kennis met betrekking tot het onbewuste is van onschatbare waarde. Iedereen zou zich hiervan bewust moeten zijn. Door werkelijk te begrijpen wat er aan de hand was. Ben ik in staat geweest om mijn hersenen te herprogrammeren zodat ze voor mij werken, in plaats van tegen mij.

John H.

Vele malen beter dan boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Al enkele jaren lees ik boeken met als onderwerp persoonlijke ontwikkeling. Alhoewel deze boeken me tot op zeker hoogte hielpen..

Heb ik tijdens mijn eerste sessie met Eefke een enorm krachtige blokkade ontdekt die mijn keuzes in het leven al decennia lang belemmert.

Ik voelde een overweldigende mix aan emoties na die sessie, waaronder opluchting, blijdschap en duidelijkheid.

Sindsdien hebben er grote veranderingen in mijn leven plaatsgevonden zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Lewis

Tegenwoordig ben ik beter in staat om goede beslissingen te maken zonder daar veel over te twijfelen.

Ik voelde dat mijn succes geblokkeerd werd, maar ik kon mijn vinger er niet op leggen wat me precies in de weg stond.

Zonder Eefke haar hulp was het me niet gelukt om de specifieke herinneringen naar boven e halen.

Ik voelde weer vertrouwen in mezelf. En binnen een korte tijd werd voor mezelf duidelijk welke richting ik in moest slaan. Ik kon keuzes maken zonder tijd te verspillen aan twijfelen over die keuzes.

Vind je levensdoel en maximaliseer je impact

Het is het allemaal nét niet

Je hebt een topbaan, bent ondernemer of een echte zelfstarter. Je wilt er 100% voor gaan, maar ergens wringt het. Als personal coach kan ik jou helpen. Herken je het onderstaande?

 • Vaak voel je je moe of gefrustreerd
 • Knopen doorhakken is lastig, doordat je constant voor en tegen afweegt.
 • Soms verdoof je je gevoelens, met alcohol, snoep, shoppen of Netflix.
 • Je piekert over wat je anders had kunnen doen in bepaalde situaties.
 • Je vindt het verhaal van anderen belangrijker dan dat van jezelf.
 • Je gelooft dat die kritische stem in je hoofd de waarheid spreekt.

Relaxt en gefocust leven, zonder stress of twijfels

Hoe ziet dat er voor jou uit:

 • Droombaan waarin je je ambitie en talenten kwijt kunt
 • Super energiek in je lijf in plaats van sloom en passief
 • Elke ochtend wakker met een glimlach en goede zin in de dag
 • Moeiteloos de kilo’s kwijt die je niet bevallen
 • Creatieve oplossingen die je project tot grote hoogte brengen
 • Fris leven in je relaties – vooral in die met jezelf

Ik weet dat je al van alles hebt geprobeerd

Als personal coach & transformation coach zie ik zo veel mensen kortertermijnoplossingen gebruiken. Maar kortetermijnoplossingen zoals alcohol en overeten zijn niet alleen schadelijk – ze brengen je ook nog eens verder van je doel af.

‘O, zit het zó,’ denk je blij na het zoveelste boek of webinar over stress en persoonlijke ontwikkeling. Braaf volg je de tips op. Die tips zijn echter zo oppervlakkig en algemeen, dat jij er niets aan hebt.

Misschien heb je zelfs een personal coach in de arm genomen. Je hebt gepraat in sessies, over vroeger en over nu. Dat heeft je niet verder gebracht. Behalve dat je nu weet ‘hoe het zo gekomen is’.

Weten hoe het zit of erover praten, verandert niets aan jouw rotgevoelens of negatieve gedachtes. Laat staan dat je situatie erdoor verbetert.

Eigenlijk is het heel simpel

Dat jij je nu zo gefrustreerd en moe voelt, dat je maar niet bereikt wat je wilt, heeft slechts één belangrijke oorzaak. En geloof me, jouw zoektocht naar meer vertrouwen en minder stress kan vanaf vandaag voorbij zijn.

Jij bent zélf de oplossing

Maar eerst: je bent ook zelf het probleem.

En daar kun je helemaal niets aan doen. Tot aan vandaag tenminste.

De reden dat jij steeds vastloopt zijn onbewuste patronen. Innerlijke blokkades die zijn ontstaan als gevolg van de eisen van anderen. Je hebt zo hard geprobeerd daaraan te voldoen dat je ze helemaal hebt verinnerlijkt. Ze zitten geprogrammeerd in je systeem. Dat is niet gek. Want dat geldt voor ons allemaal.

De meeste mensen willen hun problemen oplossen in het bewuste, door er heel hard over na te denken. Maar dat is precies de plek waar het niet lukt. Je moet juist je onbewuste aanspreken. Daar zitten de diep ingesleten patronen en blokkades waar jij zoveel last van hebt.

Mijn belofte: jij krijgt de controle over je leven terug wanneer je verandert wat je deep down denkt en voelt

Full Potential Academy

In 2012 startte Eefke Bodt als een van de eerste mental coaches haar gespecialiseerde online Full Potential Academy. Duizenden studenten en cliënten namen al deel aan haar opleiding en/of coaching. De FP Academy is dé plek waar zelfstarters, ondernemers en professionals leren hoe ze hun interne blokkades overwinnen en het beste uit zichzelf halen.

Online trainingen en coaching. Video- en audiolessen, live Q&A sessies, begeleide meditaties en visualisaties. De FP Academy bied jou alles wat je nodig hebt voor een gezond en gefocust leven zonder stress of twijfels. Je leert onder meer hoe je innerlijke blokkades en patronen ontdekt zodat je ze kunt doorbreken. Je denken en voelen verandert grondig en je vindt jezelf opnieuw uit.

Lees meer over Eefke Bodt en de FP Academy

Stel je voor: miljoenen hersencellen creëren nieuwe zenuwverbindingen en veranderen zo de hele structuur van je hersenen – waardoor jouw manier van denken, voelen en doen verandert en je gezondheid, relaties en financiën bloeien als nooit tevoren.

Lees. Kijk. Luister.

Life changing inzichten en adviezen van mental coach Eefke Bodt voor meer focus, helderheid en rust in je hoofd.

De waarheid over verandering van je automatische gedrag

De waarheid over verandering van je automatische gedrag

Het kan moeilijk zijn om ons automatische gedrag te veranderen, vooral als het iets is dat we al lang doen. Ook voor mij, als iemand had voorgedrongen bij de bakker liet ik het altijd gebeuren en zei er niets van. Ik wist dat het mijn beurt was, maar ik wilde geen...

Lees meer