Gratis Focus Sessie

Boek via de kalender jouw gratis focus sessie
Open de kalender

Ik wist dat ik hulp nodig had om de juiste richting te vinden en mijn levenslust terug te krijgen. Veel dingen in mijn leven had ik goed gedaan, maar een aantal behoorlijk confronterende en uitdagende tegenslagen, zowel extern als intern, deden me twijfelen aan mijn eigenwaarde. Ik was altijd moe en zat vast in een vicieuze cirkel. Mentaal en lichamelijk had ik het ontzettend zwaar, maar ik wist dat ik tot zoveel meer in staat was. Toen vond ik Eefke. Ze hielp me de weg te vinden naar helderheid en naar het bereiken van mijn doelen. Ik weet dat ik veel goede antwoorden al in me had, maar ik had de hulp van Eefke nodig om de weg te ontcijferen en te decoderen. Ik ben nu onderweg, heb een nieuwe baan gevonden en de motivatie om actiever te zijn en gezond te eten. Tot nu toe ben ik 11 kg afgevallen en terwijl ik naar mijn grote doelen toewerk, vier ik onderweg de kleine overwinningen. Het belangrijkste is dat ik nu vanbuiten en vanbinnen echt gelukkig ben. Ik ben gemotiveerd en positief en mijn gezinsleven is zo veel meer ontspannen en plezieriger geworden. Eefke, bedankt voor alle hulp en jouw geweldige adviezen. Mijn pad ziet er rooskleurig uit en is vol avonturen

Dan JohnsonFreelance Journalist

"Werken met Eefke heeft mijn leven veranderd. Ik ben vrediger, welvarender en geduldiger (en gelukkiger) als persoon dan ik ooit ben geweest en hoewel ik weet dat ik degene ben die 'het werk heeft gedaan', is Eefke de gids - het ontbrekende puzzelstukje in zekere zin - die mijn wereld heeft opengesteld op een manier die prachtig en ongelooflijk is. Ik kan echt geen hogere bevestiging geven van haar uitmuntendheid. Zonder twijfel ben ik blij dat ik haar gevonden heb.

PaulCeo

"Training en begeleiding door Coach Eefke is voor mij een levensveranderende ervaring geweest. Eefke helpt me al iets meer dan 6 maanden en in die tijd is mijn leven ten goede veranderd. Voordat ik met mijn training begon, had ik te maken gehad met een zwaar trauma uit het verleden en kon ik mijn spiritualiteit niet definiëren. Eefke hielp me om mezelf uit dat gat te graven en mijn geloof te gronden. Hoewel ik nog veel werk te doen heb, weet ik niet zeker waar ik zou zijn zonder haar begeleiding. Ik merkte positieve veranderingen in alle aspecten van mijn leven; in mijn carrière, familie en relaties, die van een onmogelijke moeilijke plaats naar waar ik nu ben, is bijna droomachtig. Het leven zal nooit perfect zijn en leren met Eefke is niet een soort van magisch geheim dat onmiddellijk alles oplost. Wat deze vorm van coaching biedt, echter, is de mogelijkheid om je ware innerlijke kracht te ontgrendelen. Voor iemand die echt verloren was, zoals ikzelf, is het een zegen geweest. Of je nu komt van een plaats waar je veel werk nodig hebt of gewoon probeert je vaardigheden aan te scherpen in de alledaagse wereld, Eefke kan je helpen

Alice

FREE your mind!

NEEM DE CONTROLE OVER JE HERSENEN!

  • Wees bereid om jouw huidige manier van denken uit te dagen.
  • Bepaal jouw toekomstige doelen.
  • Veranker die toekomstige doelen in je onderbewustzijn
  • Wees bewust van onbewuste patronen die je afremmen.
  • Visualiseer de toekomstige succesvolle versie van jou

Met mijn speciale vaardigheden en training in Coaching Elite Top Performers, begin je dingen te zien vanuit nieuwe perspectieven, begrijp je menselijk gedrag, kijk je verder dan de hindernissen, zie je meer mogelijkheden, begin je goede beslissingen te nemen en ga je handelen. Je begint te begrijpen hoe sommige van je gaven je kunnen tegenhouden. Dat je geweldige vaardigheden hebt, maar in sommige contexten kunnen ze ook een achterkant hebben. Dat sommige van je successen in de weg kunnen staan van toekomstige successen. Misschien ben je wel in één van de beroemde 9 valkuilen van topartiesten gevallen. Ik zal je helpen dingen te zien die je zelf niet kunt zien. Ik zal je helpen toegang te krijgen tot een nieuw soort POWER en de moed op te bouwen om kansen te nemen. Zo kan je het succes te creëren dat jij in de toekomst wilt. Het creëren van wat onmogelijk lijkt voor jou, maar wel degelijk mogelijk is. Met succes bedoel ik niet alleen geld, carrière of status. Ik bedoel een bevredigend leven.

Transformatie Coach Eefke Bodt

Ik heb ook de moeilijke dingen meegemaakt. Door het overlijden van mijn ouders en zus op jonge leeftijd, een ongeluk dat ik ternauwernood overleefde in Azië en verandering van mijn carrière moest ik mezelf weer terug vinden. Ik ben ondernemer geweest, bouwde en verkocht bedrijven en begon nieuwe bedrijven. Ik weet dus dat je geen behoefte hebt aan een ander verheerlijkt doelstellingsprogramma.

In plaats daarvan gaan wij:

  • Samen identificeren we wat de toekomst voor jou is. Hoe verder te gaan en welk pad je echt zal leiden naar het Grote Leven dat je zo verdient.
  • Samenwerken om echte doorbraken te bereiken op alle gebieden van je leven; je carrière, je vriendschappen, relaties met je familie & partner, en met jezelf. Het vinden van waar je vastzit en je helpen om weer die kleine stem te horen die de weg kent die je moet afleggen.
  • Door het gebruik van NLP (Neuro-Linguistic Programming), Emotional Freedom Technique en Hypnotherapie  en meer en onze discussies, krijg je een perspectiefverschuiving en ontdek je de weg op de manier die het meest tot je spreekt.
  • In op wat er nodig is om je gedrag en je overtuigingen te veranderen, zodat je je leven op een ander niveau kunt voelen dan nu.
  • Samen zal ik technieken delen om je te helpen herprogrammeren, je wilskracht uit de vergelijking te halen en systemen in te bouwen die je kunnen helpen slagen.

Boek jouw gratis focus sessie