Breakthrough! De retraite die inspireert én choqueert

Yoga, groene sapjes en (te) vroeg opstaan. Dat is een retraite, toch? Jezelf diep tot rust brengen. Maarja, wat is er dan veranderd als je thuiskomt? Precies, niks. Je hebt op de pauzebutton gedrukt en vervolgens doe je weer vrolijk fast forward. Daarom zijn mijn retraites net even anders.

Tijdens een Breakthrough! Retraite ga je in groepsverband of 1-op-1 op zoek naar wat jou belemmert om je volledig vrij te voelen. In plaats van je angsten en negatieve overtuigingen uit de weg te gaan, zoek je ze in deze retraite juist op. Ik daag je uit om zonder paspoort en geld op pad te gaan. Je hebt alleen een rugzakje bij je met voedsel en schone kleding. Reken maar dat dat controle loslaten 2.0 is!

En je doet nog veel tijdens deze onconventionele retraite. Het programma blijft met opzet geheim, zodat je puur in het moment je angsten onder ogen komt. Hoe dan ook breek je dwars door je conditioneringen heen waar je al je leven lang last van hebt. Met als resultaat dat je van binnenuit durft te leven. Klaar om jouw oneindige potentie te omarmen. Ongeacht wat er op je pad komt!

Ik wil meer weten