Burnout Coaching

Worstel je met voortdurende vermoeidheid, maar kun je ’s nachts niet slapen?

Heb je op je werk moeite met concentreren maar blijft je hoofd druk als je in bed ligt?

Steeds meer stress en spanningen?

Als je nu ‘ja’ hebt geantwoord op alle drie de vragen, dan bestaat de kans dat je een burn-out hebt.

We gaan allemaal anders om met stress en druk. Sommige mensen leven permanent met stress en vermoeidheid, terwijl anderen worstelen met onverwachte, onverklaarbare aanvallen van stress.

Burn-out Manifesteert Zichzelf op Verschillende Manieren

 

Op den duur kunnen deze symptomen, als je er niks aan doet of niet de nodige levensstijlveranderingen doorvoert, overweldigend zijn. Misschien ben je je motivatie op het werk kwijt? Misschien ben je wel gestopt met gezellig samenzijn met je vrienden en familie, zonder dat je het zelf realiseert.

Als je worstelt met een drukke levensstijl, dan is er een behoorlijke kans dat je een burn-out hebt. Het kan zijn dat je mentale uitputting je fysieke problemen veroorzaakt, of je burn-out manifesteert zich in de vorm van plotselinge en ernstige stemmingswisselingen. Hoe dan ook, het is belangrijk om de onderliggende oorzaken van je probleem aan te pakken

Verander Je Denkwijze – Verander Je Leven

Graag stel ik Eefke Bodt aan je voor – een ervaren mindset coach die je kan helpen de onderliggende oorzaken van je burn-out aan te pakken.

Eefke begrijpt dat 95% van de manier waarop we denken, uit ons onderbewustzijn komt. We zijn geprogrammeerd om op een bepaalde manier te denken en te reageren, aan de hand van factoren waar we geen controle over hebben. Onze ouders, onze leidinggevenden, onze collega’s en onze vrienden kunnen ons allemaal naar een mentaal traject leiden dat niet voor ons ontworpen is.

Het constant worstelen met emoties en gedachtes waarover je niet de volledige controle hebt, kan leiden tot een burn-out – soms zelfs zonder dat de patiënt het zelf merkt. Eefke kan je helpen je gedachtes te bevrijden en trouw te blijven aan je innerlijke persoon, door middel van de volgende mindset cursus:

 • Doorbraak Retraite – Een luxe pauze voor zowel je lichaam als je bewustzijn
 • Ontsteking van je Innerlijke Vuur – Verander de manier waarop je denkt en je emoties verwerkt
 • Innerlijke Diepe Duik – Streef naar meer vrijheid, energie en succes door je onderbewustzijn te veranderen

 

Deze drie bewezen en populaire programma’s kunnen je helpen je burn-out voorgoed te overwinnen – en je ervan te verzekeren dat hij nooit meer terugkomt!.

 

Identificeer de Duidelijke Signalen van een Burn-out

 

Hoe goed je ook mentaal en fysiek voor jezelf zorgt, een burn-out kan op elk moment toeslaan. En dat komt omdat deze niet veroorzaakt wordt door hard werken of persoonlijke of relationele problemen. Een burn-out wordt veroorzaakt door een bewustzijn dat niet in overeenstemming is met je innerlijke persoon.

Eefke kan je helpen om de manier waarop je gedachtes en emoties verwerkt, te veranderen. Maar eerst moet je accepteren dat er een probleem is. Miljoenen mensen leven op dit moment met een burn-out – en ze weten het niet eens.

De meest voorkomende signalen van een burn-out zijn:

 • Verstoorde slaap, slapeloosheid en drukke gedachtes ’s nachts
 • Een plotselinge of geleidelijke afname in je concentratieniveau
 • Toename in vergeetachtigheid
 • Fysieke symptomen zoals duizeligheid, kortademigheid en hoofdpijn
 • Toenemende stress en onrust
 • Stemmingswisselingen en woede
 • Worstelen om te genieten van de goede dingen in het leven
 • Lusteloosheid
 • Het gevoel van afsluiting van de meest belangrijke mensen in je leven

 

Herken je enkele van deze symptomen bij jezelf? Geen zorgen, dat is goed nieuws omdat je er nu iets aan kunt doen – met de hulp van Eefke Bodt’s mindset coaching programma’s.

Hoe Pakt Eefke een Burn-out Aan?

 

Eefke begrijpt de echte onderliggende oorzaken van een burn-out bij mensen. Deze oorzaken zijn meestal geen gebeurtenissen of werk-gerelateerde of relationele problemen – ze hebben meestal te maken met de gedachtegang van de patiënt.

Eefke gebruikt een combinatie van één-op-één sessies, cursussen en coaching-oefeningen om de manier waarop de patiënt denkt en reageert, te veranderen. Haar aanpak levert de volgende resultaten op:

 • Stressvermindering
 • Verhoogd zelfbewustzijn
 • De ontwikkeling van een hoger niveau van bewustzijn
 • Het vermogen tot zelfreflectie
 • Het reguleren van gedachtegangen
 • De ontwikkeling van verwerkingsmechanismen als sterke emoties de kop op steken
 • Mentaal, fysiek en spiritueel welzijn

 

Als al deze doelen gecombineerd worden, kan Eefke je helpen om jezelf te helpen. Ze zal je onderbewustzijn transformeren op een manier die je helpt je gedachtes en emoties te verwerken, welke de kern van je burn-out zijn.

Laat Eefke Je Helpen Je Burn-out Voorgoed Aan te Pakken.

Eefke’s benadering is anders dan de aanpak van therapeuten. Ze pakt niet de symptomen van de burn-out aan – ze pakt de onderliggende oorzaak aan. En één van de manieren waarop ze dit doet, is door jou jezelf een aantal directe vragen te laten stellen:

 • Waarom denk je op de manier waarop je denkt?
 • Waarom ervaar je de gevoelens die je voelt?
 • In welke mate sturen je overtuigingen je beslissingen en gedachtegang?
 • Laat je de overtuigingen van anderen invloed hebben op je beslissingen en gedachtegang?
 • Kun je bepaalde dingen op een manier doen die meer bij je ware persoon past?

 

Je hoeft je er niet voor te schamen als je je gedachtegang laat beheersen door de overtuigingen van anderen. Tot op zekere hoogte doen we dit allemaal. We worden allemaal beïnvloed door de overtuigingen van onze ouders of leidinggevenden. Maar als deze overtuigingen botsen met wat we echt geloven, dan is een burn-out het resultaat.

Ga de Uitdaging aan om je Burn-out Voor Altijd te Overwinnen

 

Het leven is te kort om altijd maar vol stress, uitgeput, angstig en oververmoeid te zijn.

Leven met een chronische burn-out kan je kwaliteit van leven drastisch beïnvloeden. Dus is het nu tijd om de controle over te nemen. Maar vergeet ook niet dat je niet de enige bent.

Eefke Bodt heeft tientallen mensen geholpen hun burn-out te overwinnen door de onderliggende oorzaken aan te pakken. En dat kan ze ook voor jou doen. Je hoeft alleen maar te accepteren dat je een probleem hebt en dan om hulp vragen.

Eefke Bodt is een ervaren mindset coach die je kan helpen weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Ze heeft zelf in het verleden een burn-out en mindset problemen ervaren, dus ze kan zich inleven in jouw situatie.

Je pad naar herstel van een burn-out begint met een telefoontje. Een gratis Clarity call van 30 minuten met Eefke zal je een duidelijk beeld geven van wat je te wachten staat. Ze zal je huidige situatie en symptomen analyseren en een 90-dagen-plan-van-aanpak opstellen, gebaseerd op je persoonlijke behoeftes.

Uiteindelijk zal je persoonlijke drie-stappen-plan-van-aanpak je helpen om je burn-out voor eens en altijd te overwinnen.