Bore-out Coaching

 

 

 

 

Voel je je gestrest op je werk?

Worstel je met steeds meer gevoelens van angst, sleur en moedeloosheid?

Maak je je zorgen dat het leven aan je voorbijgaat?

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van een burn-out – een mentale conditie die te maken heeft met mindset, stressniveaus en een manische manier van denken. Nou, een bore-out kan veel van dezelfde symptomen veroorzaken, maar de meeste mensen hebben er nog nooit van gehoord.

Na verloop van tijd kan een bore-out je productiviteit op je werk beïnvloeden. Het kan ook een nadelig effect op je relaties hebben.

Het aantal mensen dat aan een bore-out leidt, is tijdens de pandemie explosief gestegen. Thuiswerken, massaontslagen en de lockdown van de samenleving droegen bij tot een stijgend aantal bore-out gevallen wereldwijd – die stress, angst en depressie veroorzaken.

Je denkt misschien dat je vervelen onderdeel is van het leven. Maar chronische bore-out is niet zomaar iets. Als je er niks aan doet, kan het serieuze psychische problemen veroorzaken.

 

Gelukkig heeft mentaliteitscoach, Eefke Bodt, een mindset- en geestelijk-welzijn-programma ontwikkeld dat de onderliggende oorzaken van een bore-out voorgoed aanpakt. Als je denkt dat je een bore-out hebt, spreek dan een 30-minuten durend verhelderend telefoongesprek af met Eefke, om je specifieke situatie te bespreken.

 

Nog niet overtuigd? Het begrijpen van de duidelijke signalen van een bore-out, is de sleutel tot het identificeren van deze aandoening bij jezelf.

 

Wat Zijn de Symptomen van een Bore-out?

Helaas zijn de symptomen van een bore-out heel vergelijkbaar met de symptomen van een burn-out. Maar met Eefke Bodt praten over je persoonlijke symptomen, zal haar helpen de onderliggende oorzaak vast te stellen.

De belangrijkste symptomen van een bore-out zijn?

  • Een plotselinge, onverklaarbare terugval in je prestaties op het werk
  • Plotselinge relationele problemen met je naasten
  • Angst en depressie
  • Intense gevoelens van verdriet
  • Een gebrek aan zelfvertrouwen
  • Een gebrek aan trots op je uiterlijk
  • Een gebrek aan mindfulness
  • Alles op routine… je zit vast in de automatische piloot

 

Herken je minstens drie van deze symptomen bij jezelf? Zo ja, dan is de kans groot dat je een bore-out hebt. Denk eens na over je leven? Is het eentonig en voorspelbaar? Als dat zo is, dan KUN je er iets aan doen.

Hoe Kan Ik een Bore-out Overwinnen?

Een bore-out is een mentale conditie waarover je zelf de macht hebt. Ook al voelt het nu misschien niet zo, je kunt de controle overnemen. Maar je hoeft dat niet alleen te doen.

Eefke Bodt is een ervaren en zeer gewaardeerde mindset coach die je kan helpen om verbinding te maken met je innerlijke zelf. Ze zal je webinars, lesprogramma’s en één-op-één coaching aanbieden om de manier waarop je denkt en je emoties verwerkt, te veranderen.

Er is ook een aantal praktische dingen die je kunt doen om je bore-out aan te pakken, maar ze vereisen allemaal eerlijkheid, zelfreflectie en zelfbewustzijn

 • Praat erover – Bespreek je symptomen en het gevoel dat ze je geven. Als je geen vriend of familielid hebt waar je mee kunt praten, maak dan vandaag een telefonische afspraak met Eefke Bodt.
 • Breng je leven weer in balans – Evalueer je werk-leven balans en maak, waar nodig, aanpassingen.
 • Onderzoek nieuwe ervaringen en mogelijkheden – Maak je geest vrij en creëer enkele nieuwe ervaringen. Push jezelf uit je comfortzone.

 • Ontdek je ware motivatie – Als je motivatie eenvoudigweg is om de rekeningen te betalen, dan moet je je mindset aanpassen. Wat motiveert je echt om succesvol te zijn?

 

Natuurlijk is het doorvoeren van deze praktische stappen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met de hulp van Eefke Bodt kun je je nieuwe manier van denken, gebruiken om je besluitvorming te stimuleren en je bore-out voor altijd te overwinnen.

Eefke Bodt’s Benadering om een Bore-out te Behandelen

 

Eefke behandelt niet de symptomen van een bore-out, want dan draai je om de hete brij heen. In plaats daarvan zoekt ze naar de mindset en gedachtegang die de bore-out mogelijk maken.

Door middel van een reeks één-op-één sessies, webinars, lesprogramma’s en coaching technieken, kan Eefke mensen helpen om de volgende veranderingen door te voeren:

 • Zelf-reflecteer vaker en effectiever
 • Reguleer gedachtegangen – zelfs onder druk
 • Ontwikkel verwerkingsmechanismen om om te gaan met stress, verveling en angst
 • Verminder stress door helderheid van gedachtes
 • Vergroot zelfbewustzijn
 • Ontwikkel een hoger bewustzijnsniveau

 

Door gebruik te maken van de principes van neuroplasticiteit kan Eefke je brein “saboteren” om anders te denken. In plaats van te reageren en te denken in overeenstemming met de overtuigingen van anderen, kun je trouw aan jezelf blijven – een geweldige manier om een bore-out te overwinnen en persoonlijke groei na te streven.

 

 

Het Veranderen van je Mindset is de Sleutel tot het Overwinnen van een Bore-out

Het zijn niet je ervaringen die een bore-out uitlokken – het is de manier waarop je denkt en je emoties verwerkt. Dit zijn moeilijke dingen om mee om te gaan zonder professionele hulp. Eefke kan je daarbij helpen.

Aan de hand van haar professionele training en persoonlijke ervaring, heeft Eefke drie mindset- en persoonlijke-groei-programma’s ontwikkeld die kunnen helpen om je bore-out voor altijd te overwinnen.

 • Innerlijke Diepe Duik – Eefke zal je laten zien hoe je je persoonlijke doelen kunt behalen door mentale vrijheid, extra energie en veranderingen in je onderbewustzijn.
 • Doorbraak Retraite – Ga een traject in van innerlijke ontdekking tijdens een luxe retraite met Eefke. Ze zal je kennis laten maken met een reeks technieken die ontworpen zijn om zowel je geest als je lichaam te versterken
 • Ontsteking van je Innerlijke Vuur – De kracht die je nodig hebt om een bore-out te overwinnen, zit al in je. Eefje zal je helpen deze vrij te laten

 

Spreek vandaag nog een verhelderend telefoontje af om één van Eefke Bodt’s gewaardeerde mindset programma’s te boeken en je bore-out voorgoed te overwinnen

Onthul de Onderliggende Oorzaken van Je Bore-out

 

Zoek in jezelf. Evalueer je gedachtegang. Ben eerlijk over wat je besluitvorming stimuleert. Dit zijn de drie meest belangrijke dingen die je kunt doen om te begrijpen waarom je een bore-out hebt. En Eefke kan je helpen door je de volgende vragen te stellen:

 

 • Zijn je overtuigingen van jou – of van iemand anders?
 • Wat stimuleert je gedachtes?
 • Waarom maak je de beslissingen die gerelateerd zijn aan je bore-out?
 • Kun je een versie van jezelf voorzien die dichter ligt bij wie je werkelijk bent?

 

Natuurlijk zal het beantwoorden van deze vragen niet eenvoudig zijn. En je zult met iemand moeten praten die het begrijpt… iemand die hetzelfde pad bewandeld heeft. En iemand die weet hoe je jouw brein moet “saboteren” om de manier waarop je over dingen denkt, te veranderen.

Die persoon is Eefke Bodt – een professionele mindset coach en coach voor persoonlijke groei.

Neem vandaag contact op met Eefke om de weg naar herstel in te gaan. Een verhelderend gesprek met haar van 30 minuten kan de sleutel zijn tot het voorgoed overwinnen van een bore-out.