Inner Fire Ignition

Boost je brein, overwin interne blokkades en creëer een betekenisvol leven

Lees verder

Online programma van 6 maanden waarin je leert hoe je je mind controleert en betekenisvolle doelen stelt, zodat je momentum creëert voor doorbraken, groei en succes. Verbreek knellende banden met het verleden, ruim innerlijke blokkades op en ontketen een nieuwe Jij.

Voor wie

 • Als je wilt stoppen met doen wat voor jou niet werkt
 • En wilt weten hoe je je brein kunt modelleren voor succes
 • Open staat voor enorme shifts in perspectief
 • Als je wilt winnen op alle gebieden van je leven

Mind-hacks, laserfocus en transformatie

In deze Inner Fire Ignition training draait alles om mindset en mind-hacks, meditatie, focus en innerlijke transformatie. Het programma bestaat uit videolessen, audio-tracks, werkboeken, live groepssessies, 1-op-1 coachgesprekken en een Facebook-groep.

Je ontwikkelt laserfocus op de doelen die jij wilt bereiken. Je laat je door niets afleiden. Wat jij wilt, gebeurt. Herprogrammeer je brein, wis problemen uit het verleden en prikkel je verbeelding voor een succesvolle toekomst.

Transformerende nap-sessies

Bij de meeste modules horen zg. nap-sessies. Daar gebeurt het echte werk. Deze audio-tracks brengen je in no-time in een staat van diepe ontspanning en ontvankelijkheid. Samen met de persoonlijke begeleiding door Eefke wordt je brein geconditioneerd voor succes.. De nap-sessies stimuleren groei en verandering in je geest en in je hele lichaam. Hierdoor ontstaan er compleet nieuwe kansen waardoor je leven snel zal verbeteren fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Nap-sessies vormen de basis van de Full Potential Academy. Ze zijn samengesteld o.b.v. inzichten uit hypnose, NLP, brainwave-training, subliminaal programmeren, neurowetenschappen en psychologie.

Let op: dit is een van de krachtigste tools voor transformatie – maar alleen als je de sessies regelmatig herhaalt.

Wat mag je verwachten van Inner Fire Ignition

 • Stop negatieve selftalk
 • Vergroot je concentratie
 • Denk out-of-the-box
 • Vergroot focus op je doelen
 • Optimaliseer je slaap
 • Verminder faalangst
 • Blijf kalm in de storm
 • Ontspan op commando
 • Vergroot je zelfvertrouwen
 • Bereid je voor op succes

Overzicht training

Module 1

Taming Your Inner Chihuahua

Aan de slag met de kritische stem in je hoofd. Maak gebruik van tools die je zelfvertrouwen een instant boost geven.

Module 2

Automate for Success

Verbreek de verstikkende banden met het verleden en ervaar positieve innerlijke kracht. Breng alles in gereedheid voor een succesvol leven

Module 3

Learn to Calm Your Mind and Nervous System

Leer een pure ademhalingsmeditatie voor de ultieme ontspanning van je mind en body. Ervaar diepe heling en herstel.

Module 4

Discover Mind-hacking Secrets

Oefen verschillende mind-hacks voor meer kracht en creativiteit, en betere slaap en focus. Leg zo de basis voor winst in je werk en leven.

Module 5

Master Your Mind Flow

Ontdek een aantal krachtige principes voor een makkelijker leven, waarvan alleen jij de richting bepaalt. Creëer resultaten met positieve impact.

Module 6

Grow Your Brain

Kom zo vaak als je wilt in een diepe staat van flow. Ontwikkel je vermogens voor creatieve focus en probleemoplossing, ontspanning en herstellende slaap.

Module 7

Check Your Belief System

De wortel van gedragsverandering en het opbouwen van betere gewoonten is uw identiteit. Elke actie die je uitvoert wordt gedreven door de fundamentele overtuiging dat het mogelijk is

Training en begeleiding door Coach Eefke is voor mij een levenveranderende ervaring geweest. Eefke helpt me al iets meer dan 6 maanden en in die tijd is mijn leven ten goede veranderd.

Voordat ik met mijn training begon, had ik te maken gehad met een zwaar trauma uit het verleden en kon ik mijn spiritualiteit niet definiëren. Eefke hielp me om mezelf uit dat gat te graven en mijn geloof te gronden. Hoewel ik nog veel werk te doen heb, weet ik niet zeker waar ik zou zijn zonder haar begeleiding. Ik merkte positieve veranderingen in alle aspecten van mijn leven; in mijn carrière, familie en relaties, die van een onmogelijke moeilijke plaats naar waar ik nu ben, is bijna droomachtig.

Het leven zal nooit perfect zijn en leren met Eefke is niet een soort van magisch geheim dat onmiddellijk alles oplost. Wat deze vorm van coaching biedt, echter, is de mogelijkheid om je ware innerlijke kracht te ontgrendelen. Voor iemand die echt verloren was, zoals ikzelf, is het een zegen geweest. Of je nu komt van een plaats waar je veel werk nodig hebt of gewoon probeert je vaardigheden aan te scherpen in de alledaagse wereld, Eefke kan je helpen

Alice

Now it’s time to ignite your fire

Stap voor stap naar een betere jij

De Inner Fire Ignition is een online studieprogramma van 6 maanden waarin je stapsgewijs werkt aan je transformatie. Met videolessen, geleide meditaties, visualisaties en nap-sessies, en vele praktische oefeningen. Na een halfjaar ben jij in control over je leven, je mind en je body. Met laserfocus en een relaxte en creatieve mind creëer jij het leven waar je nu nog van droomt.

FP Community

Belangrijk onderdeel van de Academy is de Facebook-groep. Daarin vind je mensen die net als jij volop bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. En willen onderzoeken hoe ze door hun mind te resetten de controle over hun leven terugkrijgen. Ze zijn nieuwsgierig, creatief en betrokken. Je kunt hier terecht met al je vragen en feedback krijgen.

Live coaching

Elke maandagavond is er op Facebook een live coachingsessie voor alle deelnemers. Eefke Bodt behandelt vragen en deelt ook nieuwe kennis over bv. mind-hacks, meditatie, de werking van je brein en emoties.

Nap-sessies

Bij de meeste modules horen zg. nap-sessies. Daar gebeurt het echte werk. Deze audio-tracks brengen je in no-time in een staat van diepe ontspanning en ontvankelijkheid. Samen met de persoonlijke begeleiding door Eefke wordt je brein geconditioneerd voor succes.

Let op: dit is een van de krachtigste tools voor transformatie – maar alleen als je de sessies regelmatig herhaalt.

State-of-the-Art Science

In de Full Potential Academy vind je alleen het beste van het beste op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alle tools en tracks zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in neurowetenschappen, biologie en psychologie.

Zekerheid van verandering

Het maakt niet uit wat je voorgeschiedenis of huidige situatie is. Je kunt er zeker van zijn dat Inner Deep Dive jouw leven ten goede zal veranderen. In de FP Academy ga je aan het werk op de enige plek die ertoe doet: je hoofd. Zodat je de oude patronen en ankers die je met het verleden verbinden kunt verbreken.

Master Your Own Mind, Master Your Own Life

Overwin zelftwijfel, onzekerheid en negatieve gedachtes, en bereik je doelen door focus en verbinding met je onderbewuste.

 • Meteen toegang tot de beveiligde online Academy
 • Creëer stap voor stap een leven vol focus en ontspanning
 • 8 Modules voor persoonlijke transformatie met concrete resultaten
 • Elke week een groepscoachsessie met mental coach Eefke Bodt
 • Opnames live sessies op Facebook
 • 1-op-1 coaching met Eefke Bodt voor versnelling van je groei
 • Begeleide meditaties, visualisaties, nap-sessies en praktische oefeningen
 • Uitgebreide werkboeken, videolessen en audiotracks
 • Toegang tot de FP Community

Heb je interesse in de training, stuur me even een mailtje. Dan plannen we een online breakthrough session.
In dit gesprek kijken we samen waar je nu tegenaan loopt en wat je graag wilt veranderen.

Op basis daarvan beslissen we of dit programma ook daadwerkelijk bij je past.
Natuurlijk is dit gesprek vertrouwelijk, gratis en vrijblijvend.

See you at the other side!