Breakthrough Retreat
1 Volle week uit je comfortzone voor maximaal resultaat
Lees verder

De meest exclusieve manier om 1-op-1 coaching te krijgen van mental coach Eefke Bodt. Leren, groeien en shiften in unieke resorts in o.m. Tibet en Bali. Ga op de reis van je leven in een luxe privé retreat voor body en mind.

Geen gewone retreat

Misschien denk jij bij ‘retreat’ aan relaxen met groene sapjes, yoga en opstaan met de ochtendzon. Denk nog eens. Want wanneer jij alleen maar op de Pauzeknop drukt, verandert er niks. Dus zo gaan wij het niet doen.

Wij drukken op de Startknop. En jij gaat actief op zoek naar wat jou er tot nu toe van weerhoudt om je 100% vrij te voelen. Angsten en negatieve overtuigingen ga je nu niet uit de weg – je kijkt ze aan. Recht in het gezicht.

Ik daag je letterlijk uit om de confrontatie aan te gaan met jezelf. Alleen zo krijg jij inzicht in wat je tegenhoudt. Alleen zo kun je echt veranderen.

Moeite om alleen te zijn? Ik daag je uit om een nacht in je eentje in de jungle door te brengen.

Vind je hoogtes maar zozo? Dan ken ik nog een brug waarvan de adem in je keel stokt.

Dwars door al je conditioneringen heen

Je breekt dwars door de conditioneringen heen die jou je hele leven al dwarszitten. Je zult grote transformaties doormaken. Spannend? Zeker.

Maar de beloning is groot: een diep vertrouwen in jezelf dat altijd bij je zal blijven. Bovendien doe je dit niet alleen. Ik sta naast je en ik ben er voor je, van begin tot eind.

De Breakthrough Retreat verandert jouw leven grondig. Je leert jezelf van binnen en buiten kennen. Ik kan je nu al beloven dat je de intense liefde die je daarbij ervaart nooit meer kwijt wil. En dat hoeft ook niet. Als je eenmaal je potentieel hebt herkend en omarmd, ligt de wereld aan je voeten. En kun je alles doen en bereiken – wat je maar wilt.

Waarom op deze manier?

  • Wanneer je niet in je vertrouwde en veilige omgeving bent, komen je angsten en afweermechanismen veel makkelijker omhoog.
  • Doordat je in allerlei situaties in je oude patronen schiet, kunnen we ter plekke aan het werk en ervoor zorgen dat er blijvende verandering komt.
  • In deze setting kun je veel helderder zien en voelen wat er met je gebeurt, hoe jij reageert op verschillende situaties en hoe je zou willen dat je reageert.
  • Ik sta naast je en begeleid jou in het moment naar een nieuwe en andere manier van reageren dan je gewend bent, die jou veel meer gaat opleveren.
  • Je creëert als het ware nieuwe banen in je hersenen en omdat je in real life oefent, kun je daarna in je dagelijks leven veel makkelijker kiezen voor gedrag dat wél voor jou werkt

De Breakthrough Retreat is een onvergetelijke reis. Het begin van een nieuw leven. Een leven waarin je eindelijk gaat doen wat je al zo lang wilt. Omdat je nu precies weet en voelt wat je wilt en je onderbewustzijn je niet langer meer in de weg zit.

Prepare for your Breakthrough Retreat

Meer weten over? Neem gerust contact met mij op. Dan praten we en kun je mij vertellen over je huidige situaties, waar je naartoe wilt en waar je in vastloopt.

De Breakthrough Retreat is geen kinderspel. Het is een zeer intense innerlijke reis naar jezelf. En het kan zijn dat de retreat op dit moment voor jou te uitdagend is. Jouw input helpt me bij het inschatten of deze reis op dit moment jou echt wat oplevert. Alleen als ik denk dat het waardevol voor je zal zijn, dat jij grote stappen zal gaan maken, bied ik je deze retreat aan. Je mag vertrouwen op mijn wijsheid en inzicht hierin.

* Je krijgt binnen 2 dagen antwoord